Την Αστυνομική Διεύθυνση Γρεβενών επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής 16/12/2011 ο Βουλευτής του Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας. Τον κ. Χαντάβα υποδέχτηκαν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχος κ. Βάϊος Χονδρός, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών κ. Θεόφιλος Σούλτης, οι διοικητές όλων των τμημάτων της αστυνομικής διεύθυνσης και ο πρόεδρος και το σωματείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Γρεβενών .

Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής, ο Αστυνομικός Διευθυντής και ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Χρήστος Τριγώνης, ευχαρίστησαν το Βουλευτή για την κινητικότητα και το έντονο ενδιαφέρον του προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα της στέγασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης και να ενισχυθεί η δύναμή της με ειδικούς φρουρούς.
Εξέθεσαν επίσης τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί.

Ο κ. Χαντάβας εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στη Διεύθυνση, στους αξιωματικούς και στους αστυνομικούς για το έργο που επιτελούν σε ιδιαίτερα δυσμενείς συνθήκες και την πεποίθησή του ότι πριν το ερχόμενο καλοκαίρι θα έχει ολοκληρωθεί η μετεγκατάσταση της αστυνομικής διεύθυνσης στο κτίριο του «ΟΓΕΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑ», που προβλέπεται να ανακαινιστεί.

Παράλληλα εξέφρασε την υποστήριξή του στην Ελληνική Αστυνομία η οποία όπως υπογράμμισε καλείται σήμερα χωρίς τις αναγκαίες προϋποθέσεις να αντιμετωπίσει και τα πρόσθετα κοινωνικά προβλήματα που προκαλεί η οικονομική κρίση.
Στη συνέχεια ο Βουλευτής του Ν. Γρεβενών συνοδευόμενος από το Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή κ. Χονδρό, τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Σούλτη και το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων πραγματοποίησε αυτοψία στο κτίριο του «ΟΓΕΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑ» που πρόκειται να στεγάσει τις Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών.
Με την ευκαιρία των εορτών ο Βουλευτής ευχήθηκε σε όλους Καλά Χριστούγεννα , Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.