ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ!

Με πρωτοφανή και πραξικοπηματικό τρόπο, θυμίζοντας πασοκικές πρακτικές του παρελθόντος, η Π.Α.Σ.Κ. καθηγητών Γρεβενών με τη στήριξή της ουσιαστικά διόρισε πρόεδρο στην Ε.Λ.Μ.Ε. τον ανεξάρτητο(?) υποψήφιο της “ανεξάρτητης” κίνησης καθηγητών (της οποίας επιτέλους μάθαμε την κομματική της ταυτότητα).

Από τους στείρους και φανατικούς εκφραστές της αντιλαϊκής και αναίσχυντης πολιτικής που λειτούργησαν ως κυβερνητικοί εκπρόσωποι της παρελθούσας κυβέρνησης του Π.Α.Σ.Ο.Κ. οι οποίοι πάντα ακολούθησαν τη λογική της χειραγώγησης χωρίς να δίνουν δεκάρα για την απόφαση των καθηγητών που εξέλεξαν τη Δ.Α.Κ.Ε. Δ.Ε. Γρεβενών πρώτη δύναμη, δεν θα περιμέναμε τίποτα περισσότερο.

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ!

Η συναλλαγή των υστερόβουλων παλαιών συνεταίρων έφτασε στο αποκορύφωμά της! Η λαϊκή βούληση των καθηγητών στα αζήτητα. Τα πάντα θυσιάζονται στο βωμό του κομματικού συμφέροντος. Δεν θα σας ακολουθήσουμε στον κατήφορο που οδηγείτε την Ε.Λ.Μ.Ε. Γρεβενών. Στις καρέκλες που κάθεστε σε λίγο καιρό θα αισθάνεστε την απόλυτη μοναξιά.

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ.

Δ.Α.Κ.Ε. ΔΕ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.