Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επίσκεψη του Βουλευτή Ν. Γρεβενών στο Κατάστημα Κράτησης Φελλίου

17 Δεκεμβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Στο Κατάστημα Κράτησης Φελλίου πραγματοποίησε επίσκεψη το πρωί της Παρασκευής 16/12/2011 ο Βουλευτής του Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας.
Ο κ. Χαντάβας συναντήθηκε με το Διευθυντή των φυλακών κ. Αντώνη Πανάγο και εκπροσώπους των εργαζομένων και ενημερώθηκε για τα προβλήματα του Σωφρονιστικού Καταστήματος και τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει το φυλακτικό προσωπικό αλλά και οι κρατούμενοι λόγω της υπερσυμφόρησης των φυλακών.
Ο κ. Χαντάβας δήλωσε ενήμερος για τα προβλήματά τους και δεσμεύθηκε να αποστείλει επιστολή στα συναρμόδια Υπουργεία για επίσπευση των προσλήψεων και μάλιστα με κριτήρια εντοπιότητας. Δήλωσε επίσης ότι θα στηρίξει στη Βουλή την αποσυμφόρηση των φυλακών, στα πλαίσια της συζήτησης σχετικού Νομοσχεδίου που έχει ήδη κατατεθεί.
Ο κ. Βουλευτής είχε συνάντηση και με ομάδα κρατουμένων, οι οποίοι εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους από τη συμπεριφορά της Διεύθυνσης και του φυλακτικού προσωπικού και ζήτησαν την παρέμβαση του Βουλευτή για την αποσυμφόρηση των φυλακών.
Ο κ. Χαντάβας πραγματοποίησε αυτοψία στο χώρο της κατασκευής των αιθουσών του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας που θα λειτουργήσει στις φυλακές και ενημερώθηκε από το Διευθυντή του Σχολείου κ. Θανάση Νούτσο.
Όπως δήλωσε ο Βουλευτής, έχει συνεχή τηλεφωνική επαφή με το Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρίας “ΘΕΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ” και ελπίζει τον προσεχή Φεβρουάριο να έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή των αιθουσών.
Εν όψει των εορτών ο κ. Χαντάβας ευχήθηκε σε όλους Καλά Χριστούγεννα, Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

This entry was posted on Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου, 2011 at 10:37 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply