Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επίσκεψη του Βουλευτή Γρεβενών στην Αστυνομική Διεύθυνση Γρεβενών…

17 Δεκεμβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Την Αστυνομική Διεύθυνση Γρεβενών επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής 16/12/2011 ο Βουλευτής του Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας. Τον κ. Χαντάβα υποδέχτηκαν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχος κ. Βάϊος Χονδρός, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών κ. Θεόφιλος Σούλτης, οι διοικητές όλων των τμημάτων της αστυνομικής διεύθυνσης και ο πρόεδρος και το σωματείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Γρεβενών .

Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής, ο Αστυνομικός Διευθυντής και ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Χρήστος Τριγώνης, ευχαρίστησαν το Βουλευτή για την κινητικότητα και το έντονο ενδιαφέρον του προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα της στέγασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης και να ενισχυθεί η δύναμή της με ειδικούς φρουρούς.
Εξέθεσαν επίσης τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί.

Ο κ. Χαντάβας εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στη Διεύθυνση, στους αξιωματικούς και στους αστυνομικούς για το έργο που επιτελούν σε ιδιαίτερα δυσμενείς συνθήκες και την πεποίθησή του ότι πριν το ερχόμενο καλοκαίρι θα έχει ολοκληρωθεί η μετεγκατάσταση της αστυνομικής διεύθυνσης στο κτίριο του «ΟΓΕΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑ», που προβλέπεται να ανακαινιστεί.

Παράλληλα εξέφρασε την υποστήριξή του στην Ελληνική Αστυνομία η οποία όπως υπογράμμισε καλείται σήμερα χωρίς τις αναγκαίες προϋποθέσεις να αντιμετωπίσει και τα πρόσθετα κοινωνικά προβλήματα που προκαλεί η οικονομική κρίση.
Στη συνέχεια ο Βουλευτής του Ν. Γρεβενών συνοδευόμενος από το Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή κ. Χονδρό, τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Σούλτη και το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων πραγματοποίησε αυτοψία στο κτίριο του «ΟΓΕΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑ» που πρόκειται να στεγάσει τις Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών.
Με την ευκαιρία των εορτών ο Βουλευτής ευχήθηκε σε όλους Καλά Χριστούγεννα , Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

This entry was posted on Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου, 2011 at 14:41 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply