Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ανακοίνωση της Δ.Α.Κ.Ε. ΔΕ ΓΡΕΒΕΝΩΝ για τη συγκρότηση του νέου Δ.Σ.

Δεκέμβριος 17th, 2011 by Χρήστος Μίμης

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ!

Με πρωτοφανή και πραξικοπηματικό τρόπο, θυμίζοντας πασοκικές πρακτικές του παρελθόντος, η Π.Α.Σ.Κ. καθηγητών Γρεβενών με τη στήριξή της ουσιαστικά διόρισε πρόεδρο στην Ε.Λ.Μ.Ε. τον ανεξάρτητο(?) υποψήφιο της “ανεξάρτητης” κίνησης καθηγητών (της οποίας επιτέλους μάθαμε την κομματική της ταυτότητα).

Από τους στείρους και φανατικούς εκφραστές της αντιλαϊκής και αναίσχυντης πολιτικής που λειτούργησαν ως κυβερνητικοί εκπρόσωποι της παρελθούσας κυβέρνησης του Π.Α.Σ.Ο.Κ. οι οποίοι πάντα ακολούθησαν τη λογική της χειραγώγησης χωρίς να δίνουν δεκάρα για την απόφαση των καθηγητών που εξέλεξαν τη Δ.Α.Κ.Ε. Δ.Ε. Γρεβενών πρώτη δύναμη, δεν θα περιμέναμε τίποτα περισσότερο.

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ!

Η συναλλαγή των υστερόβουλων παλαιών συνεταίρων έφτασε στο αποκορύφωμά της! Η λαϊκή βούληση των καθηγητών στα αζήτητα. Τα πάντα θυσιάζονται στο βωμό του κομματικού συμφέροντος. Δεν θα σας ακολουθήσουμε στον κατήφορο που οδηγείτε την Ε.Λ.Μ.Ε. Γρεβενών. Στις καρέκλες που κάθεστε σε λίγο καιρό θα αισθάνεστε την απόλυτη μοναξιά.

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ.

Δ.Α.Κ.Ε. ΔΕ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

This entry was posted on Σάββατο, Δεκέμβριος 17th, 2011 at 08:57 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply