Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Βάιος Κόραβος: “Ο κόσμος μπορεί και πρέπει να στηρίξει την ομάδα των Γρεβενών τον Πυρσό”…

16 Δεκεμβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Με την νέα του ιδιότητα, αυτή του υπευθύνου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της ομάδας του Πυρσού, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΚΕΓ,  δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Γρεβενών Βάιος Κόραβος, μίλησε την Παρασκευή (16/12) στον Star-Fm 933 για την προσπάθεια που καταβάλει το ΔΣ της ομάδας για να πάει ο Πυρσός ακόμη πιο ψηλά.
Αφού συνεχάρη τον Νίκο Μπαλοδήμο για τις επιτυχίες των Γρεβενών Αεράτα: « Δίκαια η ομάδα αυτή βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και μπράβο στον Νίκο Μπαλοδήμο»… ζήτησε από τον κόσμο να σταθεί κοντά στην ομάδα του Πυρσού και συνεισφέροντας 5 € στην αγορά του εισιτηρίου να τον βοηθήσει  να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της Δ Εθνικής κατηγορίας, ενώ σχολιάζοντας δημοσιεύματα τοπικού τύπου που γράφουν για άσχημο κλίμα ανάμεσα στα μέλη της διοίκησης ανέφερε πως  “αυτοί που τα γράφουν θέλουν το κακό της ομάδας”…
Κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί την Κυριακή (18/12) στις 3:00μμ στο γήπεδο τον Γρεβενών όπου ο Πυρσός υποδέχεται την ομάδα του Βατερού.
Ακούστε την συνέντευξη που έδωσε στον Λουκά Νίκου. (Ως δημοσιογράφος όμως παρέλειψε να μιλήσει χωρίς hands free και με κλειστό το ραδιόφωνο, γι αυτό και η ποιότητα δεν είναι και η καλύτερη):

This entry was posted on Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου, 2011 at 17:55 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, Γ + Δ Εθνική, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply