Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τα λεφτά στον ΠΑΟ ήλθαν από άλλο… πρίγκιπα

Δεκέμβριος 15th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Συνεχίζεται το σίριαλ…

Τραπεζικά έγγραφα που -σύμφωνα με τον Βλάση Τσάκα- επιβεβαιώνουν την ύπαρξη των 15 εκατ. ευρώ, έφτασαν στα χέρια των δικηγόρων του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, φέρεται σε αυτά να υπάρχει διαφορετικό όνομα και όχι αυτό του πρίγκιπα Αλ Σαούντ!

Τις επόμενες ώρες θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση και λογικά θα γίνουν γνωστές και οι λεπτομέρειες ενός ακόμη επεισοδίου του σίριαλ της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Για την ώρα, αυτό που έχει διαρρεύσει, είναι πως στα συγκεκριμένα έγγραφα γίνεται αναφορά στα 15 εκατ. ευρώ, χωρίς κανείς να μπορεί να πει με βεβαιότητα για το αν πρόκειται για το Bank commitment που είχε ζητηθεί και κατά πόσο όσα αναφέρονται, καλύπτουν την πλευρά Βαρδινογιάννη.

Νέα διάσταση στο θέμα δίνει φυσικά και η εξέλιξη σχετικά με τον άνθρωπο που βάζει τα χρήματα, στην περίπτωση που δεν είναι ο πρίγκιπας Αλ Σαούντ.

 

www.sport-fm.gr

This entry was posted on Πέμπτη, Δεκέμβριος 15th, 2011 at 08:47 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply