Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Σιάτιστα: Αναμένονται εξελίξεις για την υπόθεση της δολοφονίας του Κωστή Πολύζου; – Την Πέμπτη έγινε η κηδεία του…

Δεκέμβριος 15th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Ακούστε τον Θοδωρή Πεσνικά…
Τρισάγιο τελέσθηκε από συγγενείς του πατέρα του που δεν ζει πια, την Πέμπτη (15/12) στη Σιάτιστα στην μνήμη του αδικοχαμένου Κωστή Πολύζου, την ίδια ώρα που η σωρός του οδηγούνταν στην τελευταία της κατοικία σε Νεκροταφείο στην Ελευσίνα Αττικής.

Ο Θοδωρής Πεσνικάς, δημοσιογράφος της Σιάτιστας και ιδιοκτήτης του Ράδιο Σιάτιστα, παρακολούθησε την δέηση που έγινε στον Ναό των 12 Αποστόλων στα Νεκροταφεία της Χώρας και μίλησε στον Star- Fm 933 για αθρόα προσέλευση κόσμου από την Σιάτιστα, την Κοζάνη αλλά και την γύρω περιοχή, για το τελευταίο αντίο στον Κωστή.

“Ο κόσμος ανησυχεί μήπως επειδή γίνεται σήμερα η κηδεία, η υπόθεση θα κλείσει”, είπε ο Θοδωρής (μεταφέροντας το κλίμα που επικράτησε εκεί), λέγοντας ακόμη πως ο Αναστάσιος Δάρδας (δόκτορας της ιστορικής θεολογίας) ευχήθηκε : “Καλή Ανάσταση Κωστή” και διερωτήθηκε γιατί άραγε θάφτηκε στην Αθήνα τα δικό μας παιδί: “το χώμα εκεί θα είναι πιο βαρύ, απ ότι στη Σιάτιστα”…

Ο Θοδωρής Πεσνικάς ανέφερε πως σύμφωνα με πληροφορίες   “θα έχουμε ραγδαίες εξελίξεις για την υπόθεση του Κωστή, το αμέσως προσεχές διάστημα”…
Ακούστε τι είπε:

This entry was posted on Πέμπτη, Δεκέμβριος 15th, 2011 at 18:12 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply