Πλησιάζουν οι γιορτές των Χριστουγέννων ξαναθυμίζοντας σε όλους την λέξη αγάπη. Αγαπάμε, γιατί κάνει καλό, αγαπάμε γιατί γιατρεύει. Δίνει ζωή και ξεχειλίζει από τα βάθη της ψυχής και εμείς έχουμε καρδιά και γιαυτό αγαπάμε, έχουμε συναισθήματα και γιαυτό αισθανόμαστε. Γινόμαστε παιδιά για τα παιδιά, όταν βλέπουμε πως υπάρχει πραγματική ανάγκη.  Παγκόσμια μέρα του παιδιού μαζί με τους Ποδηλάτιν , τους Εθελοντές Ποδηλάτες, τους Πεταλέρες, τον Π.Α.Σ Αργυρούπολης κάναμε μια διαφορετική μεγάλη βόλτα αγάπης στον ήλιο και την θαλασσα με οδηγό τα παιδικά χαμογελα στο παιδικό χωριο ΣΟΣ της Βάρης..

Μια βόλτα και μια υπενθύμιση  για όλους πως δεν χρειάζεται να υπάρχει καθορισμένη μέρα του παιδιού  για να συνανταμε μέσα μας την αθωότητα στο χαμόγελο των παιδιών ολου του κόσμου.

Αυτά τα μικρά αγγελούδια αξίζει να τα τιμάμε και να τα αγγαλιάζουμε καθημερινά. Να τους θυμίζουμε ότι δεν είναι μόνα τους και δεν χρειάζεται ούτε να φοβούνται ,αλλά ούτε να στεναχωριούνται γιατί είμαστε εδώ πάνω απόλα γιαυτούς.

Εμείς. Με αγάπη.

Διαβάστε για το..ταξίδι του ποδηλάτη του Κόσμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.