Μήπως κρύβονται στα απλά καθημερινά πράγματα;

Ανακαλύψτε τα «κλειδιά» της ευτυχίαςΑπλές καθημερινές κινήσεις όπως τα λουλούδια που χαρίζει ένας άντρας στη γυναίκα, ή ο καφές που της φτιάχνει και η πλάτη που εκείνη του τρίβει για να τον χαλαρώσει μπορεί να αποτελούν το «κλειδί» της ευτυχίας στη σχέση, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.

Σύμφωνα με την έρευνα τα ζευγάρια που διακρίνονται από μία γενναιοδωρία στη συμπεριφορά τους, έχουν πέντε φορές περισσότερες πιθανότητες να είναι πολύ ευτυχισμένα μεταξύ τους. Από την άλλη πλευρά, η ικανοποιητική σεξουαλική ζωή, αποτελεί τον μεγαλύτερο προάγγελο της ευτυχίας τους. Παράλληλα, οι ερευνητές διαπίστωσαν πως η γενναιοδωρία στην συμπεριφορά μπορεί να αποτελεί «κλειδί» και για την ερωτική ικανοποίηση.

«Όταν προσφέρουμε στο ταίρι μας κάτι που του αρέσει και το θέλει, του περνάμε το μήνυμα ότι το ξέρουμε καλά και ότι προσπαθούμε να κάνουμε γι’ αυτό πράξεις συνεπείς με τα συναισθήματά μας», δήλωσε ο επικεφαλής ερευνητής δρ Μπράντφορντ Γουϊλκοξ, από το Εθνικό Πρόγραμμα Γάμου του Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια.

www.newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.