Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τι εμφάνιση θα είχαν δημοφιλή sites το 1997;

Δεκέμβριος 13th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Προσομοιώσεις γνωστών ιστοτόπων όπως θα ήταν 14 χρόνια πριν

Τι εμφάνιση θα είχαν δημοφιλή sites το 1997;Το Once Upon, πρόκειται για ένα πανέξυπνο project το οποίο έχει αναδημιουργήσει τρία δημοφιλή, σημερινά sites, σαν να είχαν «κατασκευαστεί» τη εποχή του dial-up, το 1997.

«Απολαύστε» το Facebook, χωρίς πολιτικές πραγματικού ονόματος και με τις φωτογραφίες να εμφανίζονται σε έναν άσχημο πίνακα, «χαρείτε» το YouTube, με επιλογή των κωδικοποιήσεων που θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε και το Google +, όπου οι κύκλοι των επαφών εμφανίζονται ως τετράγωνα.

Οι χρήστες όμως, θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για αναμονή κατά τη χρήση των sites όπως αυτά θα ήταν την εποχή εκείνη. Οι αναπαραστάσεις περιορίζονται σε ταχύτητες μεταφοράς 8kbps, έτσι είτε κάποιοι θα θυμηθούν είτε θα ζήσουν για πρώτη φορά τη φόρτωση σε μια ιδιαίτερα αργή, dial-up σύνδεση.

Αυτή είναι ίσως η πιο ακραία νοσταλγική εκδοχή του Web που έχει εμφανιστεί μέχρι σήμερα. Ακολουθούν φωτογραφίες που αναπαριστούν πώς θα φαινόντουσαν τα sites, 14 χρόνια νωρίτερα:

www.newsbeast.gr

This entry was posted on Τρίτη, Δεκέμβριος 13th, 2011 at 19:15 and is filed under ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply