Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Ποδηλάτης του Κόσμου… οδεύοντας για τα παιδικά χωριά sos

Δεκέμβριος 13th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Πλησιάζουν οι γιορτές των Χριστουγέννων ξαναθυμίζοντας σε όλους την λέξη αγάπη. Αγαπάμε, γιατί κάνει καλό, αγαπάμε γιατί γιατρεύει. Δίνει ζωή και ξεχειλίζει από τα βάθη της ψυχής και εμείς έχουμε καρδιά και γιαυτό αγαπάμε, έχουμε συναισθήματα και γιαυτό αισθανόμαστε. Γινόμαστε παιδιά για τα παιδιά, όταν βλέπουμε πως υπάρχει πραγματική ανάγκη.  Παγκόσμια μέρα του παιδιού μαζί με τους Ποδηλάτιν , τους Εθελοντές Ποδηλάτες, τους Πεταλέρες, τον Π.Α.Σ Αργυρούπολης κάναμε μια διαφορετική μεγάλη βόλτα αγάπης στον ήλιο και την θαλασσα με οδηγό τα παιδικά χαμογελα στο παιδικό χωριο ΣΟΣ της Βάρης..

Μια βόλτα και μια υπενθύμιση  για όλους πως δεν χρειάζεται να υπάρχει καθορισμένη μέρα του παιδιού  για να συνανταμε μέσα μας την αθωότητα στο χαμόγελο των παιδιών ολου του κόσμου.

Αυτά τα μικρά αγγελούδια αξίζει να τα τιμάμε και να τα αγγαλιάζουμε καθημερινά. Να τους θυμίζουμε ότι δεν είναι μόνα τους και δεν χρειάζεται ούτε να φοβούνται ,αλλά ούτε να στεναχωριούνται γιατί είμαστε εδώ πάνω απόλα γιαυτούς.

Εμείς. Με αγάπη.

Διαβάστε για το..ταξίδι του ποδηλάτη του Κόσμου.

This entry was posted on Τρίτη, Δεκέμβριος 13th, 2011 at 18:53 and is filed under ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply