Ζήτησε να βρεθεί στις εξέδρες του «Ντε Κούιπ» για μία τελευταία φορά και να δει την αγαπημένη του ομάδα

Συγκινητική υποδοχή επιφύλαξε ένα ολόκληρο στάδιο στον άρρωστο φίλαθλο της Φέγενορντ, που έμαθε ότι του απομένουν βδομάδες ζωής και ζήτησε ως τελευταία επιθυμία να παραστεί στον αγώνα με την Αϊντχόφεν.

Συγκεκριμένα, ο Ντγέι φαν Σουιλέκομ είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο πριν από 1,5 μήνα, οπότε και οι γιατροί διέγνωσαν καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο. Την επόμενη ημέρα μπήκε στο χειρουργείο, όμως οι γιατροί διαπίστωσαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι για να τον βοηθήσουν.

Τότε του ανακοίνωσαν ότι δεν θα έχει παραπάνω από 6-7 εβδομάδες ζωής και τον άφησαν να επιστρέψει στο σπίτι του.

Ο πρώην οδηγός ταξί και φανατικός οπαδός της Φέγενορντ ζήτησε να βρεθεί στις εξέδρες του «Ντε Κούιπ» για μία τελευταία φορά και να δει την αγαπημένη του ομάδα.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Φέγενορντ που είχαν ενημερωθεί για το γεγονός από τη γυναίκα του Σουιλέκομ, ετοίμασαν την ιδανική ατμόσφαιρα, για να τον αποχαιρετήσουν.

Ενώ είχαν συμπληρωθεί 11 λεπτά στον αγώνα, οι περίπου 43.000 οπαδοί και των δύο ομάδων σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και με υψωμένα τα κασκόλ τραγούδησαν το «You will never walk alone».

Ο 60χρονος δάκρυσε, όπως και η σύζυγός του που έγειρε στο ώμο του και τον αγκάλιασε.

www.citypress.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.