Αθήνα
Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Βλάσης Τσάκας τόνισε πως μέσα σε τρεις εργάσιμες ημέρες (δεν διευκρινίζει εάν η Παρασκευή μετράει ως αργία στη Τζέντα) θα έχουν προσκομιστεί όλα τα απαραίτητα τραπεζικά έγγραφα που καλύπτουν την αρχική συμφωνία ανάμεσα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τον πρίγκιπα Αλ Σαούντ, ανοίγοντας το δρόμο για την υπογραφή του συμφώνου μεταβίβασης των μετοχών από την οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βλάση Τσάκα:

«Μετά την παρουσίαση των εκθέσεων του ελέγχου που διεξήχθη στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η αποτίμηση κρίνεται ικανοποιητική.

Το επενδυτικό πλάνο με βάση την αρχική συμφωνία, αν και εκπρόθεσμο, είναι, από την πλευρά μας, εν απολύτω ισχύ. Εντός τριών εργάσιμων ημερών, θα έχουν προσκομισθεί όλα τα απαραίτητα τραπεζικά έγγραφα που καλύπτουν την αρχική συμφωνία, ανοίγοντας το δρόμο για την υπογραφή του συμφώνου μεταβίβασης των μετοχών, εν αναμονή της ψήφισης του σχετικού νόμου που επιτρέπει κάτι τέτοιο.

Η φυσική παρουσία της νέας ιδιοκτησίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι δεδομένη την ημέρα υπογραφής του συμφωνητικού μεταβίβασης σε συνεννόηση με την πλευρά της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Στο μεσοδιάστημα που θα ακολουθήσει μέχρι την οριστική μεταβίβαση, έχει εξευρεθεί λύση, στην οποία ευελπιστούμε ότι θα συμφωνήσει και η πλευρά της οικογένειας Βαρδινογιάννη, ώστε η νέα ιδιοκτησία να μπορέσει να πραγματοποιήσει το πλάνο της χωρίς καθυστερήσεις. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι και χαρούμενοι που τα πράγματα οδηγούνται σε αίσιο τέλος.

Τέλος, ζητούμε από το προπονητικό team και τους παίκτες μας να είναι συγκεντρωμένοι στα καθαρά αγωνιστικά τους καθήκοντα ώστε με τη νίκη επί του Πανιωνίου την Κυριακή να καλωσορίσουμε τη νέα ιδιοκτησία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την κατανόηση και την υπομονή τους και δηλώνουμε αποφασισμένοι να μην τους απογοητεύσουμε».

www.in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.