Συλλήψεις για ναρκωτικά, κλοπές αλλά και για φθορά μνημείου περιλαμβάνει το αστυνομικό δελτίο στην Δυτική Μακεδονία. Όλες οι συλλήψεις γίνανε την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου και αφορούν Έλληνες πολίτες:

Σύλληψη ατόμου στην Κοζάνη για πώληση ναρκωτικών ουσιών
Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες στην Κοζάνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης ένας 19χρονος, για πώληση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα, μετά από επισταμένη αστυνομική έρευνα συνελήφθη 19χρονος ημεδαπός γιατί σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν εννιά (9) ισοβαρής νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κατεργασμένη κάνναβη («σοκολάτα»), τις οποίες προόριζε για πώληση.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
o 21,3 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης («σοκολάτα»)
o 1,9 γραμμάρια κάνναβης
o 1 ζυγαριά ακριβείας
o 1 εξάρτημα επεξεργασίας ναρκωτικών ουσιών
o 2 κινητά τηλέφωνα και
o 530 ευρώ

Σύλληψη ατόμου για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Καστοριά
Συνελήφθη τις βραδινές ώρες στην Καστοριά, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς ένας 21χρονος, γιατί σε σωματική έρευνα που του έγινε βρέθηκε και κατασχέθηκε αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 16,1 γραμμαρίων.

Σύλληψη για κλοπή κινητού στα Σέρβια Κοζάνης
Συνελήφθη το μεσημέρι στα Σέρβια – Κοζάνης μία 27χρονη, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων για κλοπή.
Συγκεκριμένα στα Σέρβια – Κοζάνης, 72χρονη ημεδαπή κατήγγειλε ότι, νεαρή γυναίκα προφασιζόμενη ότι είναι φίλη συγγενικών προσώπων της, μπήκε στο σπίτι αυτής και αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο, όταν αυτή απουσίασε για λίγα λεπτά.
Μετά από αστυνομική έρευνα, η 27χρονη εντοπίστηκε, προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Σερβίων όπου αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από την παθούσα και συνελήφθη. Στην κατοχή της 27χρονης βρέθηκε το κλαπέν κινητό τηλέφωνο, το οποίο αφού κατασχέθηκε, αποδόθηκε στην 72χρονη.

Σύλληψη ανηλίκου για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς στη Φλώρινα
Συνελήφθη το βράδυ στη Φλώρινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, 17χρονος για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς.
Συγκεκριμένα, μετά από καταγγελία για πρόκληση φθοράς την 06-12-2011, σε μνημείο πεσόντων, σε πλατεία της πόλης της Φλώρινας και ύστερα από σχετικές αναζητήσεις, εντοπίστηκε 17χρονος ο οποίος με χρήση χρωμάτων (σε μορφή σπρέι) φέρεται ότι προκάλεσε φθορές στο ανωτέρω μνημείο.

Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτ.Μακεδονίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.