Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε “Γρεβενιώτης”

Τρεις αυτοκτονίες σε 20 μέρες στη Δυτική Μακεδονία

Δεκέμβριος 8th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Σοκ προκαλεί η αυτοκτονία τριών ανθρώπων το τελευταίο εικοσαήμερο σε περιοχές της δυτικής Μακεδονίας, οι οποίες αποδίδονται μεταξύ άλλων και σε οικονομικά προβλήματα. Το πιο πρόσφατο περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα στην περιοχή της Πτολεμαΐδας και σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές ο αυτόχειρας εντοπίστηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του.

Από πληροφορίες προκύπτει πως πρόκειται για έναν 37χρονο άντρα, ο οποίος μάλιστα άφησε σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν να βάλει τέλος στη ζωή του, ενώ ένα παρόμοιο μήνυμα έστειλε και στο κινητό τηλέφωνο συγγενικού του προσώπου.

Μία μέρα νωρίτερα, ένα ακόμη άτομο είχε βρεθεί απαγχονισμένο από συγγενείς του στο γκαράζ του σπιτιού του στην ευρύτερη περιοχή της Εορδαίας Κοζάνης. Και σε αυτήν την περίπτωση οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα ιδιόχειρο σημείωμα με τους λόγους που ανάγκασαν τον 58χρονο άντρα να βάλει τέλος στη ζωή του. Αστυνομικοί κάνουν λόγο και στις δύο υποθέσεις για οικονομικά προβλήματα.

Στην ίδια αιτία αποδίδουν αξιωματικοί και την αυτοκτονία ενός ακόμη ατόμου πριν από περίπου είκοσι μέρες στα Γρεβενά. Σύμφωνα με πληροφορίες από τις αστυνομικές αρχές, ο αυτόχειρας βρισκόταν σε άσχημη οικονομική θέση, γεγονός που φαίνεται πως δεν μπόρεσε να αντέξει.

Κ.Α. – ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ

This entry was posted on Πέμπτη, Δεκέμβριος 8th, 2011 at 08:25 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply