Ο Δήμος Δεσκάτης υπέβαλε αίτηση χρηματοδότησης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ 2007-2013» για την προμήθεια ειδικού εξοπλισμού των τμημάτων ένταξης που λειτουργούν στα σχολεία της Α’ βάθμιας και Β’ βάθμιας εκπαίδευσης. Η προμήθεια του εξοπλισμού αφορά σε εξοπλισμό γυμναστικής, αθλοπαιδιών και ψυχοκινητικής αγωγής, διαδραστικούς πίνακες, υπολογιστές – μηχανές γραφείου, συσκευές ήχου, εικόνας και έπιπλα συνολικού προϋπολογισμού 30.000€.

Αντικειμενικός σκοπός της πράξης είναι βελτίωση των συνθηκών άρα και του επιπέδου εκπαίδευσης των ατόμων με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, η άμβλυνση των εκπαιδευτικών ανισοτήτων και του κοινωνικού αποκλεισμού, η άρση των περιορισμών και των εμποδίων που δημιουργεί η κάθε μορφής αναπηρία, η εξίσωση των δικαιωμάτων και η ισότιμη συμμετοχή των μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στην κοινωνία της γνώσης και της πληροφορίας.

ΔΗΜΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.