Toν 47χρονο εκπαιδευτικός Νίκος Σειραγάκης  βαρύνει η κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων κατ΄ εξακολούθηση

Ο 47χρονος οδηγήθηκε από ισχυρή αστυνομική δύναμη στα δικαστήρια του Ρεθύμνου, προκειμένου να απολογηθεί στην ανακρίτρια. Όταν ολοκλήρωσε την απολογία του και βγήκε από το ανακριτικό γραφείο, ο Νίκος Σειραγάκης δέχθηκε επίθεση από τον καφετζή του δικαστικού μεγάρου ο οποίος τον πλησίασε και τον γρονθοκόπησε, ρίχνοντάς τον κάτω.

Ο 47χρονος εκπαιδευτικός – προπονητής των παιδικών και εφηβικών τμημάτων της ρεθυμνιώτικης ομάδας μπάσκετ, παραδέχθηκε και ενώπιον της ανακρίτριας τις πράξεις του, ισχυριζόμενος ωστόσο ότι αυτές ήταν στο πλαίσιο διαδικασία «μύησης» των παιδιών μέσα από μια τελετουργία «άνδρωσής» τους και αρνείται ότι υπήρξε βιασμός, ισχυριζόμενος πως υπήρχε η συναίνεση των έφηβων αγοριών.

Ισχυρίστηκε, δε, πως από το καλοκαίρι του 2009 μέχρι και πριν λίγες ημέρες που συνελήφθη, είχε συνευρεθεί με 9 παιδιά.

Ο δικηγόρος που όρισε το δικαστήριο να τον εκπροσωπήσει στη δίκη, ζήτησε να οριστεί πραγματογνώμονας για την ψυχιατρική εξέταση του 47χρονου, αίτημα που έγινε δεκτό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.