Συνελήφθησαν τη Δευτέρα (05/12) στην Κοζάνη, τρεις 19χρονοι Έλληνες, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Συγκεκριμένα, την ίδια μέρα το βράδυ οι δύο εκ των 19χρονων παρέλαβαν από το σταθμό του Κ.Τ.Ε.Λ. Κοζάνης δέμα που περιείχε εννέα (9) παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των πενήντα (50) Ευρώ, τα οποία είχε αποστείλει από την Αθήνα άλλος 19χρονος. Στη συνέχεια ο ένας, επιχείρησε να τα διοχετεύσει στην αγορά, έγινε όμως αντιληπτός από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης και συνελήφθη. Ακολούθως, σε έρευνα που έγινε παρουσία δικαστικού λειτουργού στο σπίτι έτερου 19χρονου συνεργάτη των ανωτέρω, βρέθηκαν τέσσερα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι τέσσερις 19χρονοι είχαν ενώσει τις δυνάμεις τους με σκοπό την κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οχτώ (8) πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και το χρηματικό ποσό των εκατό (100) ευρώ.

Οι τρεις 19χρονοι συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης ενώ ο τέταρτος που απέστειλε το δέμα αναζητείται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.