Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Υποβολή πρότασης του Δήμου Δεσκάτης για την ένταξη στο έργο “Προμήθεια Εξοπλισμού Σχολείων Δήμου Δεσκάτης”

Δεκέμβριος 7th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Ο Δήμος Δεσκάτης υπέβαλε αίτηση χρηματοδότησης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ 2007-2013» για την προμήθεια ειδικού εξοπλισμού των τμημάτων ένταξης που λειτουργούν στα σχολεία της Α’ βάθμιας και Β’ βάθμιας εκπαίδευσης. Η προμήθεια του εξοπλισμού αφορά σε εξοπλισμό γυμναστικής, αθλοπαιδιών και ψυχοκινητικής αγωγής, διαδραστικούς πίνακες, υπολογιστές – μηχανές γραφείου, συσκευές ήχου, εικόνας και έπιπλα συνολικού προϋπολογισμού 30.000€.

Αντικειμενικός σκοπός της πράξης είναι βελτίωση των συνθηκών άρα και του επιπέδου εκπαίδευσης των ατόμων με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, η άμβλυνση των εκπαιδευτικών ανισοτήτων και του κοινωνικού αποκλεισμού, η άρση των περιορισμών και των εμποδίων που δημιουργεί η κάθε μορφής αναπηρία, η εξίσωση των δικαιωμάτων και η ισότιμη συμμετοχή των μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στην κοινωνία της γνώσης και της πληροφορίας.

ΔΗΜΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ

This entry was posted on Τετάρτη, Δεκέμβριος 7th, 2011 at 16:06 and is filed under ΔΕΣΚΑΤΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply