Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συνάντηση του Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων

Δεκέμβριος 7th, 2011 by Χρήστος Μίμης

H συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της εκπόνησης του Επιχειρησιακού – Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου, την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011 στην αίθουσα συσκέψεων του Δήμου. Ο Δήμαρχος απευθυνόμενος στους προέδρους αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα του προγράμματος, το οποίο όπως τόνισε αποτελεί σημαντικό εργαλείο σχεδιασμού και υλοποίησης της αναπτυξιακής στρατηγικής του Δήμου. Στόχος του προγράμματος μεταξύ άλλων είναι και η βελτίωση της υφιστάμενης λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών και των Νομικών προσώπων που εποπτεύονται από το Δήμο.

Αυτό θα το πετύχουμε τόνισε και με τη δική σας συμβολή, μέσα από συγκεκριμένες δράσεις και ενέργειες ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις προς όφελος της τοπικής ανάπτυξης.
Για την πρώτη χρονιά είχαμε πει στην πρώτη μας συνάντηση ότι δεν θα προχωρήσουμε σε νέα έργα, πλην συντηρήσεων και απαραίτητων παρεμβάσεων, έτσι ώστε να μειώσουμε τις δανειακές μας υποχρεώσεις και αυτό κάναμε. Όπου χρειάσθηκε και μετά από τις δικές σας προτάσεις έγιναν παρεμβάσεις με τις υπάρχουσες υποδομές του Δήμου.

Εξέφρασε την αισιοδοξία του τονίζοντας ότι παρά τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν λόγω της μειωμένης χρηματοδότησης του Δήμου, θα κάνουμε μία προσπάθεια να υλοποιήσουμε τις δράσεις που προγραμματίζουμε μέσω του ΕΣΠΑ.

Τέλος ο κ. Δήμαρχος ζήτησε από τους Προέδρους συνεργασία και προτάσεις που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη των περιοχών τους. Προτάσεις οι οποίες θα ενταχθούν στο πρόγραμμα και τις οποίες θα πρέπει να καταθέσουν εγγράφως σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Στη συνάντηση συμμετείχε η Αντιδήμαρχος έργων κ. Αικατερίνη Πέτρου καθώς και στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.

This entry was posted on Τετάρτη, Δεκέμβριος 7th, 2011 at 18:44 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply