Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κοζάνη: Συνελήφθησαν δύο 19χρονοι με πλαστά χαρτονομίσματα

Δεκέμβριος 7th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Συνελήφθησαν τη Δευτέρα (05/12) στην Κοζάνη, τρεις 19χρονοι Έλληνες, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Συγκεκριμένα, την ίδια μέρα το βράδυ οι δύο εκ των 19χρονων παρέλαβαν από το σταθμό του Κ.Τ.Ε.Λ. Κοζάνης δέμα που περιείχε εννέα (9) παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των πενήντα (50) Ευρώ, τα οποία είχε αποστείλει από την Αθήνα άλλος 19χρονος. Στη συνέχεια ο ένας, επιχείρησε να τα διοχετεύσει στην αγορά, έγινε όμως αντιληπτός από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης και συνελήφθη. Ακολούθως, σε έρευνα που έγινε παρουσία δικαστικού λειτουργού στο σπίτι έτερου 19χρονου συνεργάτη των ανωτέρω, βρέθηκαν τέσσερα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι τέσσερις 19χρονοι είχαν ενώσει τις δυνάμεις τους με σκοπό την κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οχτώ (8) πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και το χρηματικό ποσό των εκατό (100) ευρώ.

Οι τρεις 19χρονοι συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης ενώ ο τέταρτος που απέστειλε το δέμα αναζητείται.

This entry was posted on Τετάρτη, Δεκέμβριος 7th, 2011 at 07:52 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply