Τρελό ολονύκτιο πάρτι έστησαν στο Μπουένος Άιρες χιλιάδες οπαδοί της Μπόκα Τζούνιορς. Η ομάδα τους επέστρεψε στο θρόνο της μετά από τρία χρόνια, πανηγυρίζοντας τον 24ο τίτλο της ιστορίας της.

Βεγγαλικά, σαμπάνιες, χορός, μουσική και συνθήματα συνέθεσαν ένα μαγευτικό σκηνικό στους δρόμους της συνοικίας Μπόκα. Μάλιστα, μερικοί… ατρόμητοι οπαδοί κατευθύνθηκαν προς το Μπελγράνο, “φρούριο” της μισητής Ρίβερ, και έγραψαν σε τοίχους “εμείς πρωταθλητές, εσείς στη δεύτερη κατηγορία”, υπενθυμίζοντας το περσινό κάζο των “εκατομμυριούχων” που τους άφησε για πρώτη φορά εκτός Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Η Μπόκα χρειαζόταν ένα βαθμό για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με δύο αγωνιστικές να απομένουν. Και έκανε με το παραπάνω το χρέος της, νικώντας 3-0 την Μπάνφιλντ. Έτσι έγινε η τελευταία κάτοχος της Απερτούρα, καθώς από το επόμενο καλοκαίρι υπάρχει σχέδιο να καταργηθούν τα δύο πρωταθλήματα σε μία σεζόν.
Το πάρτι ξεκίνησε από το θρυλικό στάδιο “Μπομπονέρα” και εξαπλώθηκε σε όλη την πόλη, με τους οπαδούς να σηκώνουν στα χέρια τον προπονητή Χούλιο Φαλκόνι, τον Ρομάν Ρικέλμε, τον Ντάριο Τσβίτανιτς, τον Λούκας Βιάτρι, τον Κλεμέντε Ροντρίγκες και τον Ρολάντο Σκιάβι.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.