Βάλτε όλο το ταλέντο σας

Όμορφες και εκθαμβωτικές για το ρεβεγιόν!Παραμονή Χριστουγέννων. Η βραδιά του ρεβεγιόν! Τα πάντα γύρω σας θα λάμπουν, σε χώρους στολισμένους και χαρούμενους. Κι εσείς, γιατί να μην είστε η ομορφότερη; Ώρα για ανανέωση, λοιπόν! Με ζεστούς τόνους και φωτεινά χρώματα στο πρόσωπό σας όπως ακριβώς οι γιορτές.

Απλώστε στο πρόσωπό σας μια υγρή βάση μεϊκάπ και πούδρα. Προτιμήστε προϊόντα με ελαφριά υφή, για να μη «βαραίνει» το πρόσωπό σας. Ζωηρέψτε το βλέμμα σας, απλώνοντας στα βλέφαρα των ματιών σας μια σκιά σε σοκολατί αποχρώσεις. Προτιμήστε σκούρο καφέ για τα φρύδια και τις βλεφαρίδες, αντί για το μαύρο που αγριεύει το βλέμμα. Το ίδιο ισχύει και για το eyeliner.

Ιδανική επιλογή για τα μάγουλά σας είναι ένα ρουζ σε ροζ και μπρονζέ αποχρώσεις. Κάντε τα χείλη σας να λάμπουν με ένα κραγιόν στο χρώμα που αγαπάτε. Μην ξεχνάτε ότι όσο πιο ουδέτερα είναι τα μάτια, τόσο πιο έντονα μπορείτε να βάψετε τα χείλη σας. Αλήθεια, γιατί για τη βραδιά αυτή να μην πειραματιστείτε με τολμηρά χρώματα; Παίξτε, για παράδειγμα, άφοβα με το κόκκινο και το μοβ. Αλλά δοκιμάστε τα προτού καταλήξετε, για να είστε σίγουρες ότι σας πάνε.

Το σωστό κραγιόν

Σωστό κραγιόν είναι εκείνο που ταιριάζει, πάνω απ’ όλα, με το χρώμα της επιδερμίδας σας. Επομένως πρέπει να έχετε υπόψη τα παρακάτω:

1. Διαλέξτε ένα χρώμα ένα ή δύο τόνους πιο σκούρο από το φυσικό των χειλιών σας. Το πολύ ανοιχτό ή το πολύ σκούρο θα κάνει την επιδερμίδα σας να δείχνει χλομή. Επίσης, να έχετε υπόψη σας ότι η απόχρωση του κραγιόν αλλιώς δείχνει στη συσκευασία και αλλιώς στα χείλη.

2. Κατά κανόνα, στις ανοιχτόχρωμες πηγαίνουν οι τόνοι του ροζ και του κοραλλί, ενώ το βαθύ μοβ και τα χρώματα των φρούτων του δάσους έχουν φτιαχτεί για όσες έχουν σταρένιες ή σκούρες επιδερμίδες.

3. Τα γήινα χρώματα με γυαλάδα ή λάμψη ταιριάζουν σε όλες. Αν δε σας αρέσουν τα κραγιόν, δοκιμάστε κάποιο λιπ γκλος με χρώμα. Σίγουρα θα σας πηγαίνει.

4. Ακόμα και αν φοράτε κραγιόν, μπορείτε πάντα να βάλετε λίγο γκλος (διαφανές κατά προτίμηση), για να φαίνονται τα χείλια σας πιο σαρκώδη και αισθησιακά.

www.belife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.