Κυριακή 4/12/2011 – 5η Αγωνιστική – ΔΑΚ Γρεβενών

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Πυρσό και τα Αεράτα, σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να τα μοιράζουν όλα στα ίσα.
Στο πρώτο μέρος καλύτερη η φιλοξενούμενη ομάδα, να έχει δύο καλές στιγμές με τον Ντινόπουλο και τον Ίττη, όπου ο γκολκίπερ του Πυρσού ήταν σωστά τοποθετημένος για να κάνει σωτήριες αποκρούσεις κρατώντας την εστία του απαραβίαστη.

Στην επανάληψη ο Πυρσός ανέβασε την απόδοσή του, ήταν καλύτερος, με απόλυτο έλεγχο στο παιχνίδι, ήρθε κοντά στο γκολ, όταν ο Χαραλαμπίδης σημάδεψε το οριζόντιο του Βίδρα.
Δοκάρι είχε και η ομάδα των Αεράτων όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έγλειψε το οριζόντιο δοκάρι του Αλυσσανδράτου.

Παρ’ όλα αυτά οι προσπάθειες των δύο ομάδων δεν κατάφεραν στην επίτευξη κάποιου τέρματος, μένοντας στη λευκή ισοπαλία.
Οι δηλώσεις των δύο πλευρών θεωρούν δίκαιο το αποτέλεσμα, ενώ για την διαιτησία εκφράστηκαν πολλά παράπονα.
Τον αγώνα παρακολούθησαν 400 και πλέον άτομα.

Διαιτησία: Πανυτσίδης, Κωτούλας , Λαμπριανίδης της ΕΠΣ Κοζάνης.

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Αλυσσανδράτος, Χερίδης (53′ Κοτζατίσογλου), Μπόλος (86′ Μπόζιαρης), Μπούκας, Αλεξανδρής, Χαραλαμπίδης, Γεωργίου, Γκέτσιος, Τζερεμές (76′ Δούμας Ε.), Δούμας Η., Μπλάντος

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ: Βίδρας, Δημητριάδης, Στεργιόπουλος, Νασιόπουλος, Λάλλος Θ., Ίττης, Παπακώστας (67′ Λιάμπας), Καραγιάννης, Λάλλος Π. (61′ Μπαλοδήμος Χ.), Ντινόπουλος (46′ Δημόπουλος), Ιωαννίδης.

Κώστας Ντίγκος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.