Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Εκλογές μετά τον Σεπτέμβριο προτείνει ο Ηλίας Μόσιαλος

5 Δεκεμβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

«Η κυβέρνηση πρέπει να συνεχίσει το έργο της»

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας ΜόσιαλοςΤην άποψη ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου «πρέπει να συνεχίσει το έργο της τουλάχιστον μέχρι και τον Σεπτέμβριο» εκφράζει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος, σημειώνοντας ότι «μεγάλη σημασία έχει το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ να συμφωνήσουν σε ένα μίνιμουμ ενεργειών και δράσεων και για μετά τις εκλογές».

Σε συνέντευξή του στη Real News, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δηλώνει ότι «χρειάζεται μια γενικότερη ανασύνθεση του πολιτικού σκηνικού», υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά πως «η πολιτική στην Ελλάδα για πολλά χρόνια είναι το πιο κλειστό από τα κλειστά επαγγέλματα» και «είναι καιρός να ανοίξει κι αυτό».

Αναφέρει, επίσης, ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν μπόρεσε να υπερβεί την ιδεολογία του κρατισμού, τον εναγκαλισμό του με τα συντεχνιακά συμφέροντα, να δημιουργήσει περιβάλλοντα ευνοϊκά για την επιχειρηματικότητα».

«Το ΠΑΣΟΚ» συνεχίζει «για πολλούς καταγράφηκε ως κόμμα που εκπροσωπεί τον δημόσιο τομέα, με τα θετικά και τα αρνητικά του. Η υπέρβαση αυτών των αδυναμιών πρέπει σήμερα να αποτελεί το κύριο μέλημά μας και εδώ πρέπει να επικεντρωθεί η πολιτική και ιδεολογική μας συζήτηση».

Όσον αφορά στη συζήτηση για την επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ, ο κ. Μόσιαλος δηλώνει ότι ο «καλό είναι να περιμένουμε να εκφραστεί» ο Γ.Παπανδρέου, επισημαίνοντας ότι οι όποιες αλλαγές «πρέπει να είναι τέτοιες που να συμβάλλουν στη μεταρρύθμιση του κοινωνικού και παραγωγικού μας μοντέλου».

This entry was posted on Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου, 2011 at 17:50 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply