Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γιάννης Μπουμπούκας: “Όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε την καλύτερη λύση για τον Κολυμβητικό Σύλλογο Γρεβενών Μεγαλέξανδρο”…

5 Δεκεμβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Το μέλος του Δ.Σ. της Περιφερειακής Επιτροπής Κολύμβησης Κ.Δ. Μακεδονίας (Α’ Αντιπρόεδρος Περιφέρειας ) Γιάννης Μπουμπούκας του κολυμβητικού συλλόγου Γρεβενών “Μεγαλέξανδρος”, μίλησε την Δευτέρα (5/12) στον Star-Fm 933 για τον σύλλογο και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με την χρηματοδότηση του Κολυμβητηρίου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Η καινούργια Δημοτική αρχή φρόντισε να καλύψει με την μορφή χορηγιών την λειτουργία του Κολυμβητηρίου…Θα πρέπει όλοι μαζί να βρούμε έναν μόνιμο και σταθερό τρόπο χρηματοδότησής του διότι αυτή τη στιγμή ο ίδιος ο σύλλογος που πρόσφερε και αυτός από την πλευρά του αρκετά χρήματα κάνοντας μείωση στους μισθούς των εργαζομένων τώρα βρίσκεται στο..νήμα” δήλωσε ο Γιάννης Μπουμπούκας…

(Δημοσιεύουμε φωτογραφίες του Συλλόγου με δύο από τους προπονητές του Συλλόγου Γιάννη Βραβοσινό και Δημήτρη Ζαψαλή με τα “Δελφίνια” μας. Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες του συλλόγου δείτε στο επίσημο site του “Μεγαλεξάνδρου”)

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη (διανθισμένη με φωτογραφίες) που έδωσε στον Λουκά Νίκου:

Mέρος 1ο

Μέρος 2ο:

This entry was posted on Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου, 2011 at 16:03 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply