Δείτε πολλές φωτογραφίες

Σε ένα δυνατό παιχνίδι μέσα στη Σιάτιστα, αφού αγωνιζόταν οι ομάδες που βρίσκονταν στην κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Δυτ. Μακεδονίας, ο Πρωτέας Γρεβενών νίκησε το Σάββατο  (3/12) την τοπική ομάδα με σκορ 51-54.

Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η ομάδα του Πέτρου Μουρουζίδη ήταν μπροστά στο σκορ και μόνο στην τρίτη περίοδο ισοφαρίστηκε σε 32-32.

Η Σιάτιστα του Γιάννη Σιάσιου (γνωστός προπονητής και από την επιτυχημένη θητεία του στον Πρωτέα), μέσα σε μία πολύ δυνατή έδρα δεν κατάφερε να πάρει το ροζ χαρτί του νικητή αν και πάλεψε μέχρι το τέλος. Σε μία άσχημη μέρα (από πλευράς πόντων) του Δημήτρη Μουράτογλου που πέτυχε μόνο 6 πόντους, τα παιδιά του Πρωτέα, ικανοποίησαν τους πολλούς φίλους τους που βρέθηκαν από τα Γρεβενά στη Σιάτιστα για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Από την πλευρά του Πρωτέα για μία ακόμη φορά ο Τάσος Γράβας (αν και έπαιζε εναντίον της πόλης του) ήταν πρώτος σκόρερ αφού σημείωσε 15 πόντους με 3 τρίποντα ενώ από την ομάδα της Σιάτιστας κορυφαίος ήταν ο Τσαούσης με 25 πόντους με 4 τρίποντα.

Αναλυτικά οι συνθέσεις:

Πρωτέας (προπον.Πέτρος Μουρουζίδης): Τσιόγας Σωκράτης, Γράβας Τάσος 15(3), Πορτοκαλίδης Παναγιώτης, Κολοβός Απόστολος 11(3),Ρίγκος Βασίλης 6, Μουράτογλου Δημήτρης 6, Βαρδάκος Χρήστος, Σουρβάς Αλέξης, Μπόζιαρης Νίκος 2, Τζήμου Βασίλης 12(2) και Καραγιάννης Δημήτρης 2.

Σιάτιστα (προπον.Γιάννης Σιάσιος): Ρέπας Χ. 9(2),Δάρδας, Δεληγιάννης, Σερέφας 2, Καλαμπούκας 7(1), Τζώνος 6, Τσαούσης 25 (4), Δουβλέτης 2, Λογδανίδης, Κατσάνης.

Τα δεκάλεπτα 10-19,  24-27,  34-41 και το τελικό 51-54.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.