«Συναγερμός για το Ευρώ στην Άγκυρα» είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδας Sabah η οποία αναφέρει πως η τουρκική κυβέρνηση με διαδοχικές συσκέψεις έχει επεξεργαστεί σενάρια για την περίπτωση της «διχοτόμησης» της Ευρωζώνης.

Τα σενάρια αυτά προβλέπουν τη μερική μείωση των εξαγωγών και των αφίξεων ευρωπαίων τουριστών. ΄Όπως προβλέπεται και επιβράδυνση της οικονομίας. Όμως η τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως όλα αυτά τα προβλήματα προβλέπεται πως μπορούν να ξεπεραστούν γρήγορα.

« Εμπιστευτήκαμε την υγεία» είναι ο τίτλος της Akşam η οποία δημοσιέυιε δημοσκόπηση που παρουσιάζει πως το 13% των πολιτών έχουν δηλώσει πως εμπιστεύονται τον τομέα της υγείας στην Τουρκία. Μεγάλο ποσοστό αξιοπιστίας εξακολουθεί να έχει ο στρατός με 28% αλλά έχει μειωθεί το ποσοστό αυτό που κάποτε ξεπερνούσε το 40%.

« Σκότωσαν Έλληνα διότι τον πέρασαν για Τούρκο» είναι ο τίτλος της εφημερίδα Βugün και κάνει αναφορά στις δολοφονίες μεταναστών στην Γερμανία που αποκαλύφθηκε τον προηγούμενο μήνα  πως ήταν έργο του Γερμανικού παρακράτους.

« Ο Θεόδωρος Βουλγαρίδης είχε πολλούς Τούρκου φίλους, έκανε παρέα και γι’αυτό νόμιζαν πως είναι Τούρκος και τον σκότωσαν» γράφει η εφημερία. Οι νέο-ναζιστές είχαν εκτελέσει και 8 τούρκου. Οι αποκαλύψεις έχουν ξεσηκώσει τη Γερμανία.

MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.