Δεν τον θέλει μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ και δεν τον στηρίζει η διοίκηση

Στα όριά του ο Σαλπιγγίδης!Το κλίμα στις τάξεις του ΠΑΟΚ είναι πανηγυρικό μετά το σπουδαίο «διπλό» στην έδρα της Τότεναμ και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, όμως ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης δεν μπόρεσε να χαρεί όσο θα ήθελε τη συγκεκριμένη επιτυχία.

Κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης στο «Γουάιτ Χάρτ Λέιν» οι οπαδοί της ομάδας αποδοκίμαζαν τον διεθνή επιθετικό, όποτε εκείνος ερχόταν σε επαφή με την μπάλα, έκανε κάποιο πάσα ή δοκίμαζε να σουτάρει. Ο 30χρονος παίκτης φαίνεται ότι βρίσκεται στο «στόχαστρο» ορισμένων, οι οποίοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να του δείξουν την απέχθειά που έχουν στο πρόσωπό του.

Πλέον ο Σαλπιγγίδης μοιάζει να έχει φτάσει στα όριά του, αφού το συγκεκριμένο ζήτημα δείχνει να μην έχει λύση. Επίσης, ο διεθνής άσος προβληματίζεται από την «απουσία» ενός προσώπου που θα τον στηρίξει και θα πάρει θέση για το συγκεκριμένο θέμα.

Αν και όταν έφτασε η «ασπρόμαυρη» αποστολή στη Θεσσαλονίκη, ο «Σάλπι» αποθεώθηκε από τους οπαδούς της ομάδας, θεωρεί ότι στην πρώτη γκέλα της ομάδας εκείνος πάλι θα τα… ακούσει!

Όπως γράφει η «SportDay», μέσα στο επόμενο διάστημα θα σημειωθούν εξελίξεις όσον αφορά το μέλλον του Σαλπιγγίδη στον ΠΑΟΚ. Η διοίκηση (παίζουν ρόλο και τα οικονομικά) θα εξετάσει σοβαρά όλα τα ενδεχόμενα. Οι Θεσσαλονικείς γνωρίζουν καλά ότι ο σύλλογος δεν μπορεί να πληρώνει και τον Σαλπιγγίδη.

www.sport-fm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.