Ο αγαπημένος τραγουδιστής των εφήβων

Ολοι στο Διαδίκτυο «ψάχνουν» τον ΜπίμπερΤο πρόσωπο με τις περισσότερες αναζητήσεις στην μηχανή αναζήτησης του Διαδικτύου Bing για τη φετινή χρονιά ήταν ο αγαπημένος τραγουδιστής των εφήβων Τζάστιν Μπίμπερ ο οποίος εκτόπισε τις Κιμ Καρντάσιαν και Τζένιφερ Ανιστον.

Σε έρευνα που διεξήχθη από τη μηχανή αναζήτησης αποτυπώνεται η «Μπιμπερμανία» που επικράτησε το 2011 καθώς ο 17χρονος καναδός τραγουδιστής μετακινήθηκε από την έκτη θέση όπου βρισκόταν πέρυσι στην πρώτη ως το όνομα που αναζήτησαν οι περισσότεροι με βάση εκατομμύρια αναζητήσεις στη διάρκεια του χρόνου.

Επιπλέον ο Μπίμπερ είναι ο μοναδικός άνδρας που εμφανίζεται στην πρώτη δεκάδα καθώς η Καρντάσιαν έπεσε από την πρώτη θέση όπου βρισκόταν πέρυσι και η Ανιστον μετακινήθηκε από την ένατη στην τρίτη φέτος, γεγονός που αποδίδεται στην άνοδο της κινηματογραφικής της καριέρας και στην πολυσυζητημένη προσωπική της ζωή.

Οι ηθοποιοί Λίντσεϊ Λόχαν και Μέγκαν Φοξ και οι τραγουδίστριες Τζένιφερ Λόπεζ, Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Κέιτι Πέρι, Λέιντι Γκάγκα και Μάιλι Σάιρους συγκαταλέγονται στα πρόσωπα εκείνα που αναζητήθηκαν από πολλούς μέσω της συγκεκριμένης μηχανής.

Το ριάλιτι «American Idol» είχε φέτος τις περισσότερες αναζητήσεις στην κατηγορία των τηλεοπτικών σειρών, ενώ ο γάμος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον τον Απρίλιο ήταν το κοσμικό γεγονός που απασχόλησε τους περισσότερους
χρήστες του Bing.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.