Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δείξτε νεότερη ακολουθώντας απλές συμβουλές

Δεκέμβριος 3rd, 2011 by Χρήστος Μίμης

Φρέσκια και ενυδατωμένη όψη

Δείξτε νεότερη ακολουθώντας απλές συμβουλέςΗ ηλικία μιας γυναίκας φαίνεται από τα μάτια, το πρόσωπο και τα χέρια της. Πως όμως μπορείτε με απλά βήματα να εξαφανίσετε τα σημάδια που θα σας προδώσουν;

1. Τα χέρια είναι αυτά δείχνουν την πραγματική σας ηλικία και αν τα παραμελήσετε σίγουρα θα φανεί η αλήθεια. Γι’αυτό μην τα παραμελείτε, χρησιμοποιείστε μια κρέμα χεριών με τα ίδια υλικά που χρησιμοποιείτε για το πρόσωπο σας και οι κηλίδες των χεριών θα εξαφανιστούν.

2. Μην ξεχνάτε να βάζετε κρέμα ματιών! Η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια σας είναι λεπτή και ξηρή και αν δεν φοράτε κρέμα ματιών, τα αγγεία και οι φλέβες που βρίσκονται στην περιοχή αυτή θα αρχίσουν να διαγράφονται, δείχνοντας σας ταλαιπωρημένη.

3. Τα φακελάκια με το μαύρο τσάι μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως κομπρέσες για την εξάλειψη του πρηξίματος και των μαύρων κύκλων. Γι’αυτό πάρτε το χρησιμοποιημένο φακελάκι από το τσάι σας και μόλις κρυώσει, τοποθετήστε το στα μάτια σας.

4. Για να διώξετε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σας, βάλτε μια κρέμα με βάση τη ρετινόλη, η οποία καταπολεμά εκτός από τους μαύρους κύκλους, και τις ρυτίδες.

5. Για ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση και αποτελεσματική εξουδετέρωση των παραγόντων γήρανσης της επιδερμίδας χρησιμοποιήστε μια κρέμα με φλοιό μανόλιας.

www.beautetinkyriaki.gr

This entry was posted on Σάββατο, Δεκέμβριος 3rd, 2011 at 08:40 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply