Συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής (2/12) στην πόλη των Γρεβενών ένας αλλοδαπός, από άντρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών ενώ επιχειρούσε να εισέλθει σε οικοδομή όπου έμενε αστυνομικός …

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται πιθανότατα για Σκοπιανό  22 χρονών όπου πάνω του βρέθηκε μία φωτογραφική μηχανή που είχε αφαιρέσει νωρίτερα από σπίτι Σωφρονιστικού υπαλλήλου που βρίσκεται στην οδό Ιουστινιανού. Στην συνέχεια επιχείρησε να εισέλθει σε οικοδομή στην οδό Αγίου Κοσμά όπου για κακή του τύχη έπεσε πάνω σε αστυνομικό που διαμένει σε αυτή και αμέσως σήμανε συναγερμός. Άμεση ήταν η επέμβαση των ανθρώπων της Ασφάλειας Γρεβενών όπου μετά από καταδίωξη τον συνέλαβαν. Πιθανότατα να υπήρχε και συνεργός αλλά (μέχρι αυτή τη στιγμή) ακόμη διαφεύγει.

Ο επίδοξος διαρρήκτης συνελήφθηκε και κρατείται ενώ θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Γρεβενών για τα περαιτέρω. Έρευνα διενεργεί η Αστυνομική Διεύθυνση Γρεβενών για πιθανή συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.