Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Σύλληψη διαρρήκτη στα Γρεβενά – (Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού)…

Δεκέμβριος 2nd, 2011 by Χρήστος Μίμης

Συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής (2/12) στην πόλη των Γρεβενών ένας αλλοδαπός, από άντρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών ενώ επιχειρούσε να εισέλθει σε οικοδομή όπου έμενε αστυνομικός …

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται πιθανότατα για Σκοπιανό  22 χρονών όπου πάνω του βρέθηκε μία φωτογραφική μηχανή που είχε αφαιρέσει νωρίτερα από σπίτι Σωφρονιστικού υπαλλήλου που βρίσκεται στην οδό Ιουστινιανού. Στην συνέχεια επιχείρησε να εισέλθει σε οικοδομή στην οδό Αγίου Κοσμά όπου για κακή του τύχη έπεσε πάνω σε αστυνομικό που διαμένει σε αυτή και αμέσως σήμανε συναγερμός. Άμεση ήταν η επέμβαση των ανθρώπων της Ασφάλειας Γρεβενών όπου μετά από καταδίωξη τον συνέλαβαν. Πιθανότατα να υπήρχε και συνεργός αλλά (μέχρι αυτή τη στιγμή) ακόμη διαφεύγει.

Ο επίδοξος διαρρήκτης συνελήφθηκε και κρατείται ενώ θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Γρεβενών για τα περαιτέρω. Έρευνα διενεργεί η Αστυνομική Διεύθυνση Γρεβενών για πιθανή συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

This entry was posted on Παρασκευή, Δεκέμβριος 2nd, 2011 at 15:49 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply