Μετά τη γκέλα από τον Αστέρα, ο Ολυμπιακός έγινε… εξάστερος και με πρωταγωνιστές τους Πάντελιτς, Χαβίτο και Μιραλάς ξέσπασε (6-0) στην Δόξα Δράμας

Ένα γρήγορο γκολ του MVP της αναμέτρησης Μάρκο Πάντελιτς (στο 2′) ήταν αρκετό για τον Ολυμπιακό, προκειμένου να… ξεμπουκώσει και να μετατρέψει το εξ’ αναβολής ματς της πρώτης αγωνιστικής σε (αγωνιστικό) περίπατο.

Οι Πειραιώτες έδειξαν πως συνήλθαν από τη μεγάλη γκέλα στην Τρίπολη και επέστρεψαν στις νίκες, με τον πιο εμφατικό τρόπο. Βοήθησε βέβαια και η δυναμικότητα του αντιπάλου, ο οποίος δεν δείχνει να αντέχει στην πίεση και στις απαιτήσεις της μεγάλης κατηγορίας.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έκανε αρκετές αλλαγές προκειμένου να ξεκουράσει τους παίκτες που έχουν τραβήξει το περισσότερο κουπί τη φετινή περίοδο και δεν του βγήκε σε κακό το ροτέισον.

Ο Χαβίτο έπαιξε ως δεξί μπακ και εντυπωσίασε (1 πανέμορφο γκολ και 1 ασίστ), ο Πάντελιτς ξεκίνησε για πρώτη φορά φέτος βασικός και ήταν ο καλύτερος του γηπέδου (πέτυχε δύο γκολ, έβγαλε μια ασίστ και έτρεχε μέχρι το τελευταίο λεπτό) και έτσι πήραν ανάσες οι Τοροσίδης και Τζιμπούρ.

Επίσης, ο Αμπντούν δεν ήταν και στα καλύτερά του, αλλά έβγαλε δύο ασίστ, ενώ ο Ποτουρίδης μπήκε στο 55′, αγωνίστηκε ως αμυντικός χαφ και είχε καλές μακρινές μεταβιβάσεις. Ανάσες πήρε και ο Μανιατης, που αντικαταστάθηκε στο 65′ από τον Μοδέστο.

Το ματς δεν χωρά πολλές αναλύσεις, αφού η δυναμική της Δόξας Δράμας είναι -κακά τα ψέματα- μικρή και οι Πειραιώτες πατώντας σε διάφορα διαστήματα το γκάζι πετύχαιναν γκολ με κάθε τρόπο. Στους κορυφαίους μπαίνει και ο Μιραλάς με δύο γκολ, που αποθεώθηκε από την εξέδρα μετά το τέλος του ματς μαζί με τον Πάντελιτς, καθώς γύρισαν όλο το γήπεδο για να ευχαριστήσουν τον κόσμο.

Το σημαντικό για τον Ολυμπιακό είναι πως με τέτοια αποτελέσματα ανεβαίνει η ψυχολογία όπως και να το κάνουμε, ενώ μη ξεχνάμε πως πήρε και τους τρεις βαθμούς που είναι άκρως σημαντικοί. Από την άλλη, η Δόξα θα χρειαστεί ενίσχυση και σίγουρα βελτίωση αν θέλει να μείνει και την επόμενη χρονιά στην Superleague. Μ’ αυτά που έδειξε στον Πειραιά, δύσκολα θα τα καταφέρει, αλλά ας μην την καταδικάσουμε ακόμα.

Γήπεδο: “Γεώργιος Καραϊσκάκης”

Διαιτητής: Γεώργιος Κομίνης

Βοηθοί: Νικόλαος Δημόπουλος, Κωνσταντίνος Ποντίκης

4ος Διαιτητής: Αλεξάνδρος Αρετόπουλος

Συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγιερι, Χαβίτο, Μαρκάνο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Μανιάτης (65′ Μοδέστο), Ιμπαγάσα (55′ Ποτουρίδης), Αμπντούν (63′ Μόνχε), Μιραλάς, Φετφατζίδης, Πάντελιτς.

Δόξα Δράμας (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Ρόκα, Στεργιανός, Μπριλλάκης, Τριποτσέρης, Σικαλιάς (46′ Κανακούδης), Αγγελούδης (64′ Βέρτζος), Αραβίδης, Αμπουμπακάρι, Λίμα, Έρος (46′ Ρούτσης), Κάπελ.

Σκόρερ: 2′, 60′ Πάντελιτς, 31′ Σικαλιάς (αυτογκόλ), 52′, 93′ Μιραλάς, 87′ Χαβίτο

Κίτρινες κάρτες: 30′ Λίμα, 42′ Αμπουμπακάρι
FIFA 12 – 60” Greek TV Spot by eagreece

 

Γρηγόρης Μπάτης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.