Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε “Γρεβενιώτης”

Μέσα στο 2012 οι «έξυπνες» τηλεοράσεις της Apple

Δεκέμβριος 1st, 2011 by Χρήστος Μίμης

Για να φέρει και πάλι τα… πάνω κάτω

Μέσα στο 2012 οι «έξυπνες» τηλεοράσεις της AppleΣύμφωνα με τις τελευταίες ειδήσεις, η Apple πρόκειται να παρουσιάσει μέσα στο 2012 τη δική της σειρά «έξυπνων» τηλεοράσεων με σκοπό να φέρει και πάλι «τα πάνω κάτω».

Οι μέχρι στιγμής εκτιμήσεις μιλούν για έναρξη της παραγωγής από τη Sharp μέσα στο Φεβρουάριο. Όπως καταγράφεται στην επίσημη βιογραφία του Steve Jobs, ο πρώην ισχυρός άνδρας της εταιρίας σημείωνε πριν μερικούς μήνες πως «θέλω να δημιουργήσω μία τηλεόραση που θα είναι εύκολη στη χρήση και θα μπορεί να συγχρονιστεί με όλες τις συσκευές του σπιτιού και με το iCloud.

Θα έχει το πιο απλό interface που θα μπορεί να φανταστεί ο καταναλωτής. Τα κατάφερα». Επιπλέον, φημολογείται πως θα υποστηρίζονται φωνητικές εντολές, αλλά και διάφορες άλλες λειτουργίες που έχουν γίνει ευρέως γνωστές μετά την εφαρμογή τους σε συσκευές iPod, iPad και iPhone.

www.newsbeast.gr

This entry was posted on Πέμπτη, Δεκέμβριος 1st, 2011 at 17:41 and is filed under ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply