Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

«Από Δευτέρα έρχονται τα χρήματα» στον ΠΑΟ

Δεκέμβριος 1st, 2011 by Χρήστος Μίμης

Καθυστερεί ο Σαουδάραβας πρίγκιπας-πιο κοντά στην Arboris Capital οι «πράσινοι»

«Από Δευτέρα έρχονται τα χρήματα»Το άσμα του Πάνου Κιάμου τραγουδάει ο Βλασης Τσακας για τα 15 εκ. ευρώ του πρίγκιπα, αφού ανέβαλε εκ νέου την εμφάνιση τους για τη επόμενη Δευτέρα.

Ο συνεργάτης του Σαουδάραβα υποψήφιου επενδυτή, ενώ είχε δεσμευτεί ότι τα χρήματα θα παρουσιάζονταν την Τετάρτη, τα «γύρισε» για Παρασκευή, που λόγω αργίας στην Σαουδική Αραβία την Πέμπτη και την Παρασκευή θα μεταφερθούν το Σάββατο. Που σημαίνει ότι θα εμφανιστούν την ερχόμενη Δευτέρα.

Μέρα με την μέρα ο Βλάσης Τσάκας χάνει όλο και περισσότερο την αξιοπιστία του, ενώ το βράδυ της Τρίτης έλεγε πως: «Οι νομικοί του πρίγκιπα θα μελετήσουν τα αποτελέσματα και μέχρι τη Δευτέρα η απόδειξη των χρημάτων θα βρίσκεται στα χέρια του Γιάννη Βαρδινογιάννη, ούτως ώστε να προχωρήσουμε στην οριστική υλοποίηση του deal. Τα χρήματα θα μπουν σε λογαριασμό του πρίγκιπα στην Saudi British Bank (σ.σ. SABB, Τράπεζα αραβικών και αγγλικών συμφερόντων) που είναι θυγατρική της HSBC».

Για τον λόγο αυτό, στον Παναθηναϊκό συνεχίζουν στον… ρυθμό του Κιάμου και τονίζουν «άλλη μια μέρα χωρίς εσένα (τα 15 εκ. ευρώ) μα θα τ΄ αλλάξω όλα αυτά » και φωνάζουν την Arboris Capital. Στο Τριφύλλι δεν έχουν πλέον καμία εμπιστοσύνη στον Σαουδάραβα που ακόμη δεν έχει εμφανιστεί (όπως τα χρήματα) και σήμερα θα συνεδριάσουν με θέμα την Arboris. Παρόντες θα είναι οι Γόντικας, Χατζινικολάου, Πολέμης και θα συζητήσουν για την εντολή που θα πρέπει να δοθεί στην Arboris να προτείνει επενδυτή, δίνοντας διορία το πολύ 1-1,5 μήνα για να φτάσει στα γραφεία του συλλόγου επίσημη πρόταση, αφού έχει ήδη χαθεί αρκετός πολύτιμος χρόνος.

Το ΔΣ θα συνεδριάσει επίσημα είτε την Παρασκευή, είτε την επόμενη Δευτέρα, όπου θα δοθεί και επίσημα η εξουσιοδότηση στην Arboris, με τις υπογραφές του «πράσινου» ΔΣ.

 

www.gazzetta.gr

This entry was posted on Πέμπτη, Δεκέμβριος 1st, 2011 at 13:59 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply