Δείτε το βίντεο

Εκπληκτική νίκη πέτυχε ο Κάστορας εις βάρος του Πυρσού Γρεβενών με 4 – 0. Σε ένα γεμάτο από κόσμο στάδιο οι βυσσινοί από τα πρώτα λεπτά μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι  και ευτύχισαν να προηγηθούν στο σκορ με τον συνήθη ύποπτο Μαλεγκάνο στο 13΄ λεπτό της αναμέτρησης  ο οποίος σκοράρει  ακατάπαυστα σε κάθε αγωνιστική.

EPS6 Θρίαμβος για τον Κάστορα που νίκησε άνετα τον Πυρσό Γρεβενών με 4 – 0 !

Προσπάθησε από κει και πέρα να ισοφαρίσει ο Πυρσός και είχε κάποιες καλές φάσεις, όμως σε μια αντεπίθεση του Κάστορα στο τέλος του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 45 ΄ + 1 ο καλύτερος παίχτης του αγώνα Τζιώτζης σημείωσε το 2 – 0. Στην επανάληψη το θέαμα ήταν πολύ καλό με τις δύο ομάδες να παίζουν πολύ καλή μπάλα με αποτέλεσμα να υπάρχουν σωρεία φάσεων και χαμένων ευκαιριών. Στο 74΄ ο Καραμαλής   σημείωσε το 3 – 0 για τους γηπεδούχους , για να έρθει μετά από τέσσερα λεπτά και συγκεκριμένα στο 78΄ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ο Τζιώτζης  να γράψει το τελικό 4 – 0 . Με την νίκη του αυτή ο Κάστορας ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας όπου συγκατοικεί εκεί μαζί με τα Γρεβενά Αεράτα  με 10 βαθμούς.

Δείτε το Βίντεο

ΠΗΓΗ:www.alphafm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.