Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δύο αναφορές κατέθεσε ο Βουλευτής του Νομού Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας

Νοεμβρίου 29th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Τις αναφορές τις κατέθεσε την Τρίτη (29/11) προς το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων και προς το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης…

Στην αναφορά του προς το Υπουργείο Υποδομών ο Βουλευτής του Νομού Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας, επισημαίνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τοπική Κοινότητα Καλλιθέας του Νομού, μετά από ενέργειες της εταιρείας «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ».

Σύμφωνα με την επιστολή του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας, οι κάτοικοι της περιοχής, πλήττονται από το κλείσιμο της εισόδου – εξόδου της Εγνατίας στην περιοχή Πριονίων. Παράλληλα αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα λόγω της καταστροφής από την «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ» των αγροτικών δρόμων, ενώ οι εναλλακτικοί παράπλευροι δρόμοι δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί. Ως αποτέλεσμα, επί τρία χρόνια μένουν ακαλλιέργητα περίπου 200 στρέμματα, για τα οποία οι ενδιαφερόμενοι ζητούν αποζημίωση καθώς επίσης ζητούν και την ολοκλήρωση της κατασκευής των νέων αγροτικών δρόμων.

Στην δεύτερη αναφορά του προς το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης που κατέθεσε ο Βουλευτής του Νομού Γρεβενών, υπογραμμίζεται η έλλειψη αποτελεσματικών μέτρων εκ μέρους της Πολιτείας για την προστασία των απροστάτευτων παιδιών (παιδιά ορφανά, γονέων με αναπηρία κτλ) καθώς και η υποβάθμιση του ρόλου των κοινωνικών λειτουργών.

This entry was posted on Τρίτη, Νοεμβρίου 29th, 2011 at 21:39 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply