Κανένα παιδί του Πρωτέα δεν έμεινε “άσφαιρο”…

Για μία ακόμη φορά, η ομάδα μπάσκετ του Πρωτέα Γρεβενών, απέδειξε στο κλειστό της πόλης ότι δεν έχει καμία δουλειά στην κατηγορία της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Μακεδονίας και πως η θέση της είναι για μεγαλύτερα “σαλόνια”.

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, η ανδρική ομάδα μπάσκετ Γρεβενών, επικράτησε “κατά κράτος” της ομάδας του Λασσάνη Κοζάνης με σκορ 91-47.

Σε ένα γεμάτο από κόσμο κλειστό των Γρεβενών τα παιδιά του Πέτρου Μουρουζίδη δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου να νικήσουν την ομάδα της Κοζάνης. “Είναι μεγάλη ικανοποίηση  οι “μικροί” να φέρνουν τέτοια αποτελέσματα”, δήλωσε ικανοποιημένος στο Star-Fm.gr ο Πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Κοσματόπουλος, λέγοντας ακόμη πως ακολουθούν και άλλοι πολλοί…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο προπονητής των Γρεβενών έδωσε για πολλοστή φορά την ευκαιρία στους “μικρούς” του Πρωτέα να παίξουν χωρίς άγχος και να πετύχουν σπουδαία νίκη.

 

 

 

 

Ο Τάσος Γράβας αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στον “περίπατο” του Πρωτέα με 15 πόντους με 3 τρίποντα, χωρίς βεβαίως να υστερεί σε απόδοση κανένας παίκτης. Φανταστική συμμετοχή και από τον Δημήτρη Καραγιάννη με 14 πόντους με 4 τρίποντα. Αναλυτικά οι πόντοι:
Τσιόγας Σωκράτης 2, Αρβανιτίδης Ηλίας 2, Γράβας Τάσος 15(3), Σπανός Γιώργος 12(1), Πορτοκαλίδης Παναγιώτης 3(1), Κολοβός Απόστολος 11(3), Μουράτογλου Δημήτρης 11(1), Βαρδάκος Χρήστος 4, Σουρβάς Αλέξης 6, Μπόζιαρης Νίκος 3(1), Τζήμου Βασίλης 8(1) και Καραγιαννίδης Δημήτρης 14(4).

 

 

 

Τους 47 πόντους της ομάδας του Ασβεστά πέτυχαν οι Γρηγοριάδης 14(2), Σταυρίδης 7(1), Παπαδόπουλος 6, Καψάλης 4, Μεντεσίδης 4, Μαρουσόπουλος 4, Παπαΐδης 4, Σαββουδης 2 και Μπαλαμανίδης 2.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα:
34-13, 50-24, 75-37, τελικό 91-47

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.