Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε “Γρεβενιώτης”

Την πρώτη τους εμφάνιση πραγματοποίησαν τα κορίτσια του ΓΣΓ στα Γρεβενά.. – ΓΣ Γρεβενών – ΓΣ Κοζάνης 0-3

Νοεμβρίου 27th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 14:00, οι κορασίδες του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών βρέθηκαν αντιμέτωπες με την πολύ καλή ομάδα του Γ.Σ. Κοζάνης στο κλειστό γυμναστήριο Γρεβενών όπου ηττήθηκαν 0-3 (25-13- 25-20- 25- 22).

Τα κορίτσια μας: Πάττα, Λέτσιου, αδελφές Καλαμπάκα, Παναγιωτίδου, Παπανίκου, Ζιούτη, Τσέτσιλα, Δασκαλοπούλου, Γούλα, Μωυσιάδου και Παπαϊωάννου, έδωσαν τον καλύτερό τους  εαυτό αλλά δεν κατάφεραν να επιβληθούν των κοριτσιών της Κοζάνης που φέτος έχουν υψηλές βλέψεις…

Περισσότεροι από 100 φίλαθλοι του βόλεϊ, βρέθηκαν κοντά στην ομάδα των Γρεβενών και τον νέο πρόεδρο Ιωρδάνη Καραϊορδανίδη για να δουν την “παρθενική” εμφάνιση των κοριτσιών στο κλειστό των Γρεβενών.

Αξίζει να επαναλάβουμε πως η διοίκηση αλλά και οι προπονητές του συλλόγου κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια καθημερινά έτσι ώστε η ομάδα των νεανίδων να παρουσιαστεί ανταγωνιστική. Μπορεί να μην είχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, τα κορίτσια όμως, (όπως υποσχέθηκαν στον Πρόεδρο Ιορδάνη Καραϊορδανίδη που μίλησε ζωντανά στον Star-Fm 933) δήλωσαν πως θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά να μην ξαναχάσουν.

StarFm: Μακάρι να επαληθευτούν…

Φωτορεπορτάζ  Λουκάς  Νίκου – Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες τον υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου του ΓΣΓ Γιώργο Καπαγερίδη και το μέλος του ΔΣ του συλλόγου Δημήτρη Κασκάλη.

This entry was posted on Κυριακή, Νοεμβρίου 27th, 2011 at 00:52 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΪ, ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply