Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Νέο πολυνομοσχέδιο για ταξί, κλειστά επαγγέλματα και επικουρικές συντάξεις

27 Νοεμβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Ένα νέο πολυνομοσχέδιο για τα κλειστά επαγγέλματα, τις επικουρικές συντάξεις και τα ταξί, θα συζητηθεί στη συνεδρίαση της κυβερνητικής επιτροπής την ερχόμενη Τετάρτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πολυνομοσχέδιο στο οποίο θα περιληφθούν οι απολύτως αναγκαίες ρυθμίσεις για την προώθηση του προγράμματος και των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου, εξουσιοδοτήθηκε να ετοιμάσει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, κατόπιν σχετικής εξουσιοδότησης που του παρασχέθηκε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου.

Επίσης, ο κ. Βενιζέλος, κατά τις ίδιες πληροφορίες, εξουσιοδοτήθηκε να συντονίσει τα υπουργεία Υποδομών και Ανάπτυξης για να “ξεμπλοκαριστούν” τα μεγάλα έργα, κυρίως οδικοί άξονες, που έχουν “παγώσει”, λόγω διαφωνιών ανάμεσα στους παραχωρησιούχους, το δημόσιο και τις τράπεζες που τα χρηματοδοτούν.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ανέλαβε ακόμη να χειριστεί το θέμα μιας συμφωνίας με τη Siemens, προκειμένου να επέλθει μια συμβιβαστική επίλυση της διαφοράς, σε συνεργασία με τα συναρμόδια υπουργεία Δικαιοσύνης και Υποδομών, ώστε να τερματιστεί η εμπλοκή σε διάφορα έργα, όπως αυτά της επέκτασης του μετρό.

This entry was posted on Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, 2011 at 19:51 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply