Ένα νέο πολυνομοσχέδιο για τα κλειστά επαγγέλματα, τις επικουρικές συντάξεις και τα ταξί, θα συζητηθεί στη συνεδρίαση της κυβερνητικής επιτροπής την ερχόμενη Τετάρτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πολυνομοσχέδιο στο οποίο θα περιληφθούν οι απολύτως αναγκαίες ρυθμίσεις για την προώθηση του προγράμματος και των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου, εξουσιοδοτήθηκε να ετοιμάσει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, κατόπιν σχετικής εξουσιοδότησης που του παρασχέθηκε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου.

Επίσης, ο κ. Βενιζέλος, κατά τις ίδιες πληροφορίες, εξουσιοδοτήθηκε να συντονίσει τα υπουργεία Υποδομών και Ανάπτυξης για να “ξεμπλοκαριστούν” τα μεγάλα έργα, κυρίως οδικοί άξονες, που έχουν “παγώσει”, λόγω διαφωνιών ανάμεσα στους παραχωρησιούχους, το δημόσιο και τις τράπεζες που τα χρηματοδοτούν.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ανέλαβε ακόμη να χειριστεί το θέμα μιας συμφωνίας με τη Siemens, προκειμένου να επέλθει μια συμβιβαστική επίλυση της διαφοράς, σε συνεργασία με τα συναρμόδια υπουργεία Δικαιοσύνης και Υποδομών, ώστε να τερματιστεί η εμπλοκή σε διάφορα έργα, όπως αυτά της επέκτασης του μετρό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.