Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Έβαλαν στο στοίχημα αγώνες ερασιτεχνικού πρωταθλήματος!!!

27 Νοεμβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Σάλος έχει προκληθεί στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Μακεδονίας, μετά την κίνηση στοιχηματικής εταιρείας στο ιντερνέτ να συμπεριλάβει στο κουπόνι της, αγώνες της Α’ κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος. Αυτό το γεγονός μάλιστα, ανάγκασε την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος να προχωρήσει σε αναβολή των πρωταθλημάτων για το προσεχές Σαββατοκύριακο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΣ Μακεδονίας:
«Αναβάλλονται όλοι οι αγώνες ανδρών σε όλες τις κατηγορίες του Σαββατοκύριακου 26 – 27 Νοεμβρίου 2011.Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι ύστερα από έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. αναβάλλονται όλοι οι αγώνες των ανδρικών πρωταθλημάτων που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 26 – 27 Νοεμβρίου 2011 και σε όλες τις κατηγορίες (Α1, Α’, Β’ και Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία), επειδή κάποιοι αγώνες της ένωσης φιλοξενήθηκαν σε εταιρία στοιχημάτων.

– Οι αγώνες των παιδικών πρωταθλημάτων θα διεξαχθούν κανονικά τόσο το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011 όσο και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011.
Αντίδραση της ΕΠΣ Μακεδονίας ενάντια στην προσπάθεια κάποιων να φιλοξενήσουν ερασιτεχνικούς αγώνες στο στοίχημα
Προς
Τον κ. Παναγιώτη Μπιτσαξή,
Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
1. Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία
2. Ο.Π.Α.Π. Α.Ε.
Κύριε Γενικέ Γραμματέα,
Το Σάββατο 19-11-2011 διαπιστώσαμε ότι η στοιχηματική εταιρία με την επωνυμία «BET REBELS» είχε αναρτήσει στην ιστοσελίδα της (www.betrebels.com/Sport/OddsAsync.aspx?EventID=22205) τους αγώνες της Α1 κατηγορίας της Ένωσής μας, τόσο της 19-11-2011, όσο και της 20-11-2011, τους οποίους προσέφερε για στοιχηματισμό στο διαδίκτυο.
Η παραπάνω ενέργεια της εταιρίας αυτής δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην αξιοπιστία και την ποιότητα των πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και, σε καμιά περίπτωση, δεν είμαστε διατεθειμένοι να το ανεχθούμε. Είναι πάγια η θέση της Ένωσής μας ότι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν πρέπει και δεν επιθυμεί να περιλαμβάνονται αγώνες του στο στοίχημα, διότι αποτελεί θανάσιμο κίνδυνο για την ίδια την υπόστασή του.
Κύριε Γενικέ,
Η θέση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας ήταν και παραμένει αταλάντευτη σε τέτοιου είδους ζητήματα.
Δεν θέλουμε και δε θα επιτρέψουμε, με κανένα τρόπο, τη συμμετοχή αγώνων των πρωταθλημάτων μας στο στοίχημα. Επαναλαμβάνουμε ότι αποτελεί κίνδυνο για την υπόσταση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Η Ε.Π.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ αντιμετώπισε και στο παρελθόν παρόμοιες δυσάρεστες και επικίνδυνες καταστάσεις και, δυστυχώς, αγωνίστηκε ΜΟΝΗ ΤΗΣ, με τα όποια μέσα διέθετε, ώστε να τις αποτρέψει.
Επειδή προφανώς και εσάς απασχολεί ένα τέτοιο, σοβαρό και επικίνδυνο για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ζήτημα,
Γι αυτό και σας καλούμε να λάβετε, άμεσα, όλα τα κατάλληλα μέτρα, ώστε να προστατευθεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο από ενέργειες όπως οι προαναφερόμενες. Είναι αυτονόητο ότι θα είμαστε στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε με τις όποιες δυνάμεις διαθέτουμε».

Κώστας Ντίγκος

This entry was posted on Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, 2011 at 17:27 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply