Με τις… ευλογίες της μαμάς και της αδερφής!

Εξέδιδαν 12χρονη με αντάλλαγμα βότκα και καφέδες!Καταπέλτης είναι το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών για 67χρονο Ηρακλειώτη ο οποίος κατηγορείται ότι εκμεταλλευόταν σεξουαλικά ένα 12χρονο κορίτσι. Τον ηλικιωμένο είχαν συλλάβει αστυνομικοί στο πάρκινγκ του Βενιζελείου, παραμονή Πρωτοχρονιάς με κατεβασμένα τα παντελόνια!

Ο ισχυρισμός ότι του έπεσε το παντελόνι επειδή ήταν …μεγάλο, δεν έπεισε το Δικαστικό Συμβούλιο. Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου παραπέμπονται να δικαστούν η μητέρα και η αδερφή της ανήλικης, οι οποίες σύμφωνα με το βούλευμα είχαν πλήρη επίγνωση της κατάστασης και μάλιστα φέρονται να «θυσίαζαν» το κοριτσάκι για ένα μπουκάλι βότκα, μερικούς καφέδες και λίγα ευρώ, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς».

Το παιδί, παρά τα όσα τραγικά βίωσε, δεν έπαψε στιγμή να ζητάει τη μητέρα του, να εκφράζει την αγάπη του και να ζει με το φόβο ότι δεν θα την ξαναδεί. Σύμφωνα με το βούλευμα, ο 67χρονος φέρεται να είχε οδηγήσει τουλάχιστον τέσσερις φορές το κοριτσάκι σε ερημικές τοποθεσίες, με τις «ευλογίες» της μητέρας και της αδερφής του.

Η υπόθεση, που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία, αποκαλύφθηκε χάρη στην παρατηρητικότητα ενός γείτονα αστυνομικού, ο οποίος υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Ο 67χρονος στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι απλώς βοηθούσε την οικογένεια επειδή την λυπόταν και ότι το κοριτσάκι τον ακολουθούσε στα ψώνια. Ισχυρίστηκε ότι την είχε φιλήσει μία και μοναδική φορά στο μέτωπο από στοργική διάθεση.

Για τη μητέρα της 12χρονης, η οποία κρατείται στις φυλακές Νεαπόλεως, το Δικαστικό Συμβούλιο την παραπέμπει σε δίκη για την κακουργηματική κατηγορία της προαγωγής στην πορνεία της ανήλικης και αναφέρει σε σχέση με την συμπεριφορά της ότι επέδειξε κυνικότητα, ψυχρότητα και αναλγησία όταν παρέδιδε τη θυγατέρα της έναντι υλικών ανταλλαγμάτων στον ηλικιωμένο.

www.newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.