Από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών ανακοινώνεται ότι το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους δικαιούχους με δικαίωμα παράτασης να συμετάσχουν στη δράση 1.1 «Βιολογική γεωργία» του μέτρου 2.1.4 «Γεωργοπεριβαλλοντικές Ενισχύσεις» του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2007-2013.
Περίοδος υποβολής αιτήσεων ενίσχυσης για διετή παράταση ορίζεται η περίοδος από 29/11/2011 έως 23/12/2011.

Οι ενδιαφερόμενοι –υποψήφιοι δικαιούχοι διετούς παράτασης, αφού λάβουν γνώση των όρων και προϋποθέσεων για διετή παράταση των συμβάσεων που βρίσκονται σε ισχύ στη δράση 1.1 «Βιολογική γεωργία», υποβάλλουν αίτηση ενίσχυσης στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας της αιρετής Περιφέρειας ή στη Δ/νση Αγρoτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της οικείας Περιφερειακής Ενότητας και στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες:
1.Στις Δ/νσεις Αγροτικής Οικονομίας της αιρετής Περιφέρειας και στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενοτήτας Γρεβενών τηλ.24623-53075/53092.
2.Στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων www.minagric.gr και www.agrotikianaptixi.gr
3.Στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Εθνικού Τυπογραφείου www.et.gr βρίσκονται οι δημοσιεύσεις στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως υπουργικές αποφάσεις

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.