Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Βόλεϊ ΓΣΓ – Παιχνίδια για τις κορασίδες και τις νεανίδες…

25 Νοεμβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Την πρώτη εμφάνιση πραγματοποιούν τα κορίτσια του ΓΣΓ στα Γρεβενά

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 14:00, οι κορασίδες του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών θα βρεθούν αντιμέτωπες με την αντίστοιχη, πολύ καλή ομάδα του Γ.Σ.Κοζάνης στο κλειστό γυμναστήριο, ΔΑΚ Γρεβενών.

Ο φίλαθλος κόσμος του βόλεϊ¨έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα στο γήπεδό του, μετά από διάστημα οχτώ μηνών και αναμένεται να γεμίσει το κλειστό γυμναστήριο, η είσοδος είναι ελεύθερη.
Πρώτη εμφάνιση του Γ.Σ.Γρεβενών βόλεϊ, για την εφετινή χρονιά στην κατηγορία νεάνιδες, με τον Ποσειδώνα Βέροιας στο γήπεδο του Προμηθέα στην Βέροια στις 27 Νοεμβρίου στις 16:00.

Οι προπονητές του συλλόγου κάνουν μεγάλη προσπάθεια καθημερινά έτσι ώστε η ομάδα των νεανίδων να παρουσιαστεί ανταγωνιστική παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγο φόρτου μαθητικών υποχρεώσεων των αθλητριών που σε κάποιες περιπτώσεις κρίνεται υπερβολικό.

This entry was posted on Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου, 2011 at 12:10 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΪ, ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply