Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Απαγορεύτηκε διαφήμιση της Prada στη Βρετανία

25 Νοεμβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Στην απαγόρευση της διαφήμισης της εταιρείας Miu Miu του ομίλου Prada, προχώρησε η αρμόδια βρετανική ρυθμιστική αρχή, καθώς έκρινε «ανεύθυνη» την πρωτοβουλία της εταιρείας να παρουσιάσει ένα 14χρονο κορίτσι να κλαίει στις ράγες τρένου.

Κεντρικό πρόσωπο της διαφήμισης είναι η νεαρή ηθοποιός Χάιλι Στάινφιλντ, γνωστή από το ρόλο της στο «Αληθινό Θράσος» των αδελφών Κοέν, που της χάρισε μία υποψηφιότητα για Όσκαρ Β’ γυναικείου ρόλου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Guardian, η επιτροπή αναφέρει στην απόφασή της ότι η διαφήμιση προέβαλε ένα νεαρό κορίτσι σε μία δυνητικά επικίνδυνη κατάσταση και αυτό κρίθηκε «ανεύθυνο».

Η Prada, απαντώντας για λογαριασμό της Miu Miu, υποστήριξε ότι η διαφήμιση ήταν μέρος μίας σοβαρής καμπάνιας υψηλής ραπτικής, που απευθύνεται σε ενήλικες γυναίκες.

Ανέφερε, επίσης ότι στόχος ήταν η διαφήμιση, με την υπογραφή του διάσημου φωτογράφου Μπρους Γουέμπερ, να παραπέμπει σε πλατό μίας φανταστικής ταινίας.

This entry was posted on Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου, 2011 at 19:02 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply