Το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης διεκδικεί 4,5 εκατ. ευρώ

http://www.newsbeast.gr/files/temp/62E837E45E42892520FFA2876C494C08.jpgΑγωγή κατά ιδιοκτήτη εταιρείας παραγωγής «ροζ» ταινιών κατέθεσε το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης για τα γυρίσματα ταινίας ερωτικού περιεχομένου που έγιναν πριν από περίπου ενάμισι μήνα σε λεωφορείο της γραμμής Θεσσαλονίκη- Αθήνα.

Στο λεωφορείο είχε προκληθεί αναστάτωση όταν ξαφνικά, δύο γυναίκες ξεκίνησαν το ερωτικό τους παιχνίδι με τρεις άγνωστους άντρες.

Όλα συνέβησαν μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων επιβατών, ενώ κάποια στιγμή ο οδηγός υποχρεώθηκε να σταματήσει το λεωφορείο στην Εθνική Οδό, για να ζητήσει εξηγήσεις.

Το ΚΤΕΛ ζητά αποζημίωση-μαμούθ 4,5 εκατομμύρια ευρώ για ηθική βλάβη. Ωστόσο, ο υπεύθυνος της εταιρείας υποστηρίζει ότι είχε πληρώσει για να νοικιάσει το λεωφορείο.

Σύμφωνα με την αγωγή, το ΚΤΕΛ υποστηρίζει ότι συκοφαντήθηκε μέσω του Τύπου καθώς φαινόταν με μεγάλα γράμματα στα περίπτερα και αλλού ο τίτλος «Όργια στο ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης», ενώ στις περισσότερες σελίδες της αγωγής περιγράφονται με λεπτομέρειες οι φωτογραφίες του εξωφύλλου.

www.newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.