Θα συμμετάσχουν αστέρες της ελληνικής και γερμανικής showbiz

Έτοιμος για γερμανικό σίριαλ στην Κρήτη ο ΣόμερΓια γερμανικής παραγωγής σίριαλ στην Κρήτη ετοιμάζεται ο δημοφιλής ηθοποιός Κώστας Σόμμερ, ο οποίος παρά την οικονομική κρίση παλεύει για να αξιοποιήσει νέες ιδέες, ευκαιρίες και να προβάλλει την Ελλάδα στο εξωτερικό.

Ο ηθοποιός γνωρίζει ιδιαίτερη επιτυχία στη Γερμανία, όπου την περασμένη σεζόν πρωταγωνιστούσε σε καθημερινό σίριαλ κι έτσι συζητά με τις μεγαλύτερες παραγωγές εκεί.

Όπως αποκάλυψε στην «Espresso», έχει κάνει ήδη πρόταση σε γνωστή εταιρεία παραγωγής. «Πρόκειται για μια σειρά που αφορά λίγο-πολύ τις σχέσεις που έχουμε αυτή τη στιγμή οι δύο χώρες» λέει ο Κώστας και εξηγεί:

«Η ιστορία διαδραματίζεται στην Κρήτη, όπου μια οικογένεια διευθύνει ένα ξενοδοχείο γνωστής γερμανικής αλυσίδας. Μέσα εκεί συμβαίνουν διάφορα ευτράπελα, μέχρι την ώρα που έρχεται η Γερμανίδα διευθύντρια του ομίλου, η οποία προσπαθεί να βάλει σε τάξη τα πράγματα. Τελικά η Γερμανίδα μαθαίνει από τους Έλληνες να ζει με πάθος και οι Έλληνες μαθαίνουν από τη Γερμανίδα να είναι λίγο περισσότερο οργανωτικοί».

Η ιδέα είναι πολύ κοντά στο να υλοποιηθεί, αφού άρεσε αρκετά στους υπευθύνους της παραγωγής, αναφέρει ο Κώστας Σόμμερ και τονίζει: «Αν τελικά υλοποιηθεί η ιδέα, τα γυρίσματα θα γίνουν στην Κρήτη και τα επεισόδια, στα οποία θα συμμετέχουν αστέρες τόσο της ελληνικής όσο και της γερμανικής showbiz, θα είναι αυτοτελή».

www.newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.