Ποιες ανήκουν στην κατηγορία αυτή;

Δεν είναι όλες οι γυναίκες για γάμοΌλοι έχουμε ακούσει, ή έχουμε ζήσει, καταστάσεις που ένας άντρας γνωρίζει μία γυναίκα, ερωτεύονται, βγαίνουν ραντεβού και στη συνέχεια συγκατοικούν. Διακοσμούν τους χώρους με φωτογραφίες, επιλέγουν τα έπιπλα και γενικά διαμορφώνουν το σπίτι τους. Καθώς περνάνε τα χρόνια η γυναίκα αρχίζει να σκέφτεται τον γάμο. Δεν θέλει όμως να πιέσει τον σύντροφο της καθώς πιστεύει ότι θα ρωτήσει όταν είναι έτοιμος. Ο άντρας όμως δεν ρωτάει την γυναίκα και εκείνη εξακολουθεί να μην τον πιέζει.

Η σχέση τους όμως με τον τρόπο αυτό μένει στάσιμη και καταλήγει στο να αφήνει ο άντρας την γυναίκα. Ο άντρας αυτός στη συνέχεια παντρεύεται την επόμενη κοπέλα του και η πρώην μένει έκπληκτη και στεναχωρημένη. Σύμφωνα με τον John Molloy , συντάκτη του βιβλίου Why men marry some women and not others, υπάρχουν γυναίκες που παντρεύονται οι άντρες και άλλες που σίγουρα δεν παντρεύονται.

Ρώτησε 3,500 κόσμο για να καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα. Ισχυρίζεται ότι μόνο 20% των αντρών ερωτηθέντων που επρόκειτο να παντρευτούν χαρακτήρισαν τις γυναίκες του πανέμορφες ή sexy. Το μεγαλύτερο ποσοστό απάντησε ότι ενδιαφέρονται για την προσωπικότητα των συντρόφων τους. Οι άντρες ψάχνουν για γυναίκες που μπορούν να βγάλουν έξω και να νιώθουν περήφανοι.

Το 30% επίσης των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι μεγάλη σημασία έχει η άποψη της οικογένειας τους. Ισχυρίστηκε επίσης ότι οι άντρες δεν ψάχνουν για υπερβολικά sexy γυναίκες γιατί θέλουν να νιώθουν ασφάλεια και αφοσίωση. Θέλουν όμως γυναίκες που περιποιούνται τον εαυτό τους και που προσέχουν την σιλουέτα τους. Ο Molloy δήλωσε ότι οι περισσότεροι παντρεμένοι άντρες είναι παντρεμένοι επειδή οι γυναίκες τους τους πίεσαν, χωρίς να περιμένουν κάποια ρομαντική πρόταση. Τέλος αναφέρει ότι πολλές γυναίκες δεν φτάνουν μέχρι τον γάμο επειδή είναι πολύ απαιτητικές και δεν συμβιβάζονται.

www.newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.